› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.05.2013

Nicole Kidman'ın ilham veren tarzı

2013 Cannes Film Festivali'ndeki stiliyle hayranlık uyandıran Nicole Kidman'ın festival stilini inceledik! Kıyafetleri, saçı, makyajı, takıları, çantaları ve ayakkabılarıyla Nicole Kidman stili Pudra.com'da.

Nicole Kidman'ın yıllara meydan okuyan güzelliği ve gençlere taş çıkartan fiziği su götürmez bir gerçek. Bu yılki Cannes Film Festivali'nde yaptığı doğru tercihlerle takdiri hak eden Nicole'ün festival stilini yakından incelemeye ne dersiniz?

Nicole Kidman'ın ilham veren tarzı
Getty Images Turkey



Siyah Alexander McQueen elbisesi, doğal ve gündelik örgü topuzu ile ilk gün jüri fotoğraf çekiminde karşımıza çıktı Nicole Kidman. Makyaj seçimi de hayli yerinde. Doğal bir makyajla objektiflere poz veren Kidman yıllandıkça güzelleşen yıldızlardan...



Nicole Kidman sezonun modasını takip ettiğini de bangır bangır ilan etti. Açılış gecesinde giydiği çiçekli Christian Dior Couture elbisesi ve mercan rengi Jimmy Choo ayakkabılarıyla moda eleştirmenleri ve modaseverlerden tam not aldı.



16 Mayıs'ta Calvin Klein'in düzenlediği "Calvin Klein Celebration of Women in Film" davetine katılan Kidman, siyah halı üzerinde objektiflere poz verirken kendinden hayli emindi. Calvin Klein Collection'dan seçtiği siyah deri elbisesini Jimmy Choo ayakkabılar ve Fred Leighton takılarla kombinleyen Nicole Kidman'a Pudra.com editörleri olarak siyah rengi pek yakıştıramadığımızı söyleyebiliriz.



Nicole Kidman, Cannes Film Festivali'nde 19 Mayıs Pazar günü gerçekleşen "Inside Llewyn Davis" filminin gala gecesine kocası Keith Urban'la katıldı. Mavi, siyah ve kırmızı renklerden oluşan L’wren Scott imzalı elbisesi bizce ona çok yakışmıştı. Ayakkabıları Manolo Blahnik, takıları ise Fred Leighton'dı.



23 Mayıs Perşembe günü giydiği kıyafetle Nicole Kidman bir prenses gibiydi adeta. "Nebraska" filminin gala gecesinde giydiği kuyruklu Valentino elbise, muhtemelen her kadının hayalinde bir kez olsun giymek isteyeceği elbiselerden biriydi. Bu muhteşem elbiseyi yine aynı marka ayakkabılarla kombinlemeyi tercih eden güzel yıldızın takıları Fred Leighton'a aitti.



25 Mayıs Cumartesi günü yapılan "Venus In Fur"un gala gecesine katılan Nicole Kidman kırmızı halıdaki iddiasını devam ettirdi. 46 yaşındaki ünlü aktris davete Chanel imzalı, siyah-beyaz bir elbiseyle katılırken, kırmızı Christian Louboutin ayakkabılarıyla da şıklığını tamamladı. Takı tercihini yine Fred Leighton'dan yana kullanan oyuncu, sezon trendi olan örgüleri de gayet başarılı bir şekilde taşımış bizce. Siz ne dersiniz?



26 Mayıs Pazar günü yapılan "Zuzu" filminin galasında Nicole Kidman'a tam anlamıyla bayıldık! Sanıyoruz ki Nicole Kidman en güzel kıyafetini son geceye saklamış. Giorgio Armani imzalı, derin göğüs dekolteli beyaz elbisesini Harry Winston mücevherleriyle tamamlayan Kidman'ın fuşya rujunu da çok sevdiğimizi söylemeden geçmeyelim.

Cannes Film Festivali'nin en şık isimlerinden birinin Nicole Kidman olduğunu aşikar. Şimdi festivalin diğer şık isimlerine bir göz atalım. 2013 Cannes Film Festivali'nin en şıkları haberimizde ünlülerin şıklık yarışına tanık olacaksınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER