› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.04.2012

Pastel renkler nasıl giyilmeli?

Romantik ve zarif pastel renkleri birbirleriyle kombinlemek, yeni sezonun en " stylish" hareketi. Pastel tonları kombinleme kılavuzu Pudra.com'da.

Bu sezon modada trendler ne kadar ilginç değil mi? Bir yanda neonlar, bir yanda pasteller. Neon ne kadar renkli ve dinamik ise, pasteller de bir o kadar kırılgan ve zarif görünüyor. Pastel tonlarla en şık nasıl olabiliriz, yazdık. İşte, Pudra.com'un pastel renklerle kombin kuralları!

Pastel renkler nasıl giyilmeli?

Kural 1
Pastel tonları siyah ile birlikte kullanmayın. Ya da diğer koyu tonlarla. Lacivert yerine mavi, kahverengi yerine krem rengini tercih edin. Gri her zaman siyahtan daha iyi görünür bu kombinasyonda. Zamansız bir kombinasyon için soluk gri ve lavanta rengini deneyin. Çok şık olur.

























Kural 2
Pastel renkleri birarada kullanabilirsiniz tabii ama biraz kontrast yaratmakta fayda var. Renkler daha çok ortaya çıkar böylece. O yüzden zıt gibi görünen renkleri kombinlerseniz daha güzel olur. Yeşil ve mavi, lila ve sarı gibi.

Baştan ayağa aynı tonda giyinmek isterseniz, kemer ve çanta gibi aksesuvarlarla kontrast yaratabilirsiniz.

































Kural 3
Pastel renklerde giyindiyseniz takı konusunda dikkatli olun. İnci yerine gümüş veya altın rengi aksesuvarlar tercih edin. Çünkü hem pastel hem inci ile yaşınızı olduğundan büyütebilirsiniz.























Kural 4
İlginç bir çorap giyin. Mesela bej rengi bir elbise giydiniz, soluk sarı bir çorap giyin? Ya da tam tersi. Önyargıları yıkın bu konuda! 40'lı yılların bu şekilde nasıl şık olduğunu unutmayın.

İyi kombinler!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER