› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.03.2014

Scarlett Johansson'un hamilelik stili

5 aylık hamile olan Scarlett Johansson 'Kaptan Amerika: Kış Askeri' galalarındaki şıklığıyla göz dolduruyor. Güzel oyuncunun beğeni toplayan hamilelik stili Pudra.com'da.

Yaklaşık altı ay önce Romain Dauriac'la nişanlanan güzel oyuncu Scarlett Johansson, hamileliğinde beşinci ayına girdi. Bebek beklediği geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Johansson, haberin ardından ilk kez 'Kaptan Amerika' galalarıyla basının karşısına çıktı. Karnı iyice belirginleşen oyuncunun şık seçimlerini mercek altına aldık.

Scarlett Johansson'un hamilelik stili

Türkiye'de 11 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek olan 'Kaptan Amerika: Kış Askeri' filminin galası için ilk kez 13 Mart akşamı belirginleşen karnıyla poz veren Scarlett, herkesi kendine hayran bırakmıştı. Los Angeles'da düzenlenen galada Armani Privé'nin 2009 yılındaki koleksiyonunda yer alan dantel detaylı peplum bir elbise giyen oyuncu, asil seçimiyle hamilelikte de güzel görünülebileceğini kanıtlamıştı.



Kırmızı halıdaki ilk hamilelik pozundan dört gün sonra filmin Paris galasında karşımıza çıkan oyuncu, şıklığının tesadüf olmadığını kanıtladı. Dün gece gerçekleşen galada Michael Kors'un 2014 Pre-Fall koleksiyonunda yer alan kırmızı bir takımı giyen Johansson, topuzu, zarif ayakkabı ve çantasıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Mutluluğu gözlerinden okunan oyuncunun iki kombinde de ön plana çıkan gülümsemesi en büyük aksesuarı.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER