› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.01.2015

Soğuk havalar için kombin önerileri

Soğuk havalarda ne giyeceğimizi şaşırıyoruz.Size kış kombinlerinde fikir verecek, soğuk havalarda evden çıkmanızı kolaylaştıracak stil önerileri hazırladık

İZLE: DOĞRU KOMBİN YAPMA YOLLARI👇 
Bu soğuk havalarda ne giyeceğimiz konusunda oldukça kararsız kalıyoruz. Dışarı çıktığınız an yüzünüze vuran soğuk rüzgardan korunabilmek ve aynı zamanda işe giderken ya da arkadaşlarımızla buluşurken de güzel görünmek istiyoruz. Pudra.com olarak bu soğuk havalarda neler giyebileceğimiz konusunda size ilham verecek birkaç stil önerisi hazırladık.

Soğuk havalar için kombin önerileri

Zarif kış
Havanın soğuk olması açık renk giymenize ya da şık görünmenize engel değil. Bizi sıcak tutabilecek kışlık bir eteğe sahip olmak da oldukça işe yarıyor. Kışlık bir kalem eteği yünlü bir kazakla kombinleyebilir, aynı tonlarda şık bir angora pardösü ile tamamlayabilirsiniz. Tüylü deri eldivenler şıklığınızı pekiştirirken deri uzun çizmelerse bacaklarınızı sıcak tutacak..
kis soguk havalar kombin kiyafet onerisi moda stil 1

İpekyol angora pardösü: 559 TL, Helmut Lang yün kazak: 275 €, Zara tiftik etek: 69 TL, Hotiç deri çizme: 319 TL, Saint Laurent çanta: 1490 €, Isabel Marant kaşmir şal: 390 €, Accessorize deri eldiven: 99 TL.

Stil sahibi soğuklar
Biraz farklı görünmek hava soğuk da olsa stilinizle ayrılmak istiyorsanız, kenarları kürklü deri uzun bir yelek sizi hem sıcak tutacak hem de tarzınızı ortaya koyacak en iddialı parça. Kalın bir taytın üzerine giyeceğiniz kaşmir ya da yün bir kazak sizi sıcacık tutacak ve tarzınıza hem sportif hem şık bir hava katacak. Ellerinizi sıcak tutmak için tüylü eldivenlerden yardım alabilir, soğukta elleriniz daha da üşümesin diye omuzdan askılı bir çanta tercih edebilirsiniz.
kis soguk havalar kombin kiyafet onerisi moda stil 2

Miu Miu deri yelek: 6090 €, J.Crew kaşmir kazak: 255 €, Mango tayt: 39 TL, Isabel Marant deri çizme: 580 €, Alexander Wang çanta: 950 €, Topshop eldiven: 59 TL.

Sportif ve sıcak
Sıcacık şişme bir mont ve içi tüylü bir çizme hafta sonu dışarı çıktığınızda soğuk havayı tamamıyla göz ardı etmenizi sağlayacak. Renkli yünlü kazak ve skinny jean işe gitmediğiniz günlerde sportif bir şıklık yakalamanızı sağlayabilir. Trendy bir sırt çantası da hem ellerinizin üşümesini önler hem de sportif havanızı destekler. Yanınıza tarzınızı tamamlayacak ve kulaklarınızı sıcak tutacak bir bere almayı da unutmayın.
kis soguk havalar kombin kiyafet onerisi moda stil 3

Moncler şişme mont: 1070 £, Twist yün kazak: 76 TL, Frame Denim kot: 295 €, Sergio Rossi çizme: 2946 TL, Elizabeth and James çanta: 585 €, Topshop bere: 54 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER