› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.01.2013

Soğuk havalarda seksi görünmenin 3 yolu

Kışın kat kat giyindiğiniz için bütün dişiliğinizi kaybettiğini hissediyorsanız işte soğuk havalarda da seksi görünmenizi sağlayacak 3 kombin!

Kışın giyeceklerinizi seçerken önceliğiniz üşümemek mi oluyor yoksa ne olursa olsun stilimden hiçbir şey kaybetmem diyenlerden misiniz? Pudra.com olarak üşümemeye yönelik giyinenlerin ağırlıkta olduğunu düşündük ve kat kat giyinirken de kendinizi seksi hissedebileceğiniz bazı önerilerde bulunmak istedik.

Soğuk havalarda seksi görünmenin 3 yolu

İşte kış stilinize seksilik katabilecek o anahtar parçalar:
 

Dizüstü çorap

Dizüstü çoraplar kışın seksi gözükmenin en garantili yöntemlerinden biri olmaya ilk sıralardan aday olabilir. Bacaklarınızı hem sıcak tutacak hem de mini eteklerle kombinlendiğinde oldukça dikkat çekecektir. Hele bir de etek-dizüstü çorap ikilisini topuklu bot ya da çizmelerle kombinlerseniz işte o zaman her adımınız olay olabilir.


Kazak: Duffy, Küpe: Eddie Borgo, Deri ceket: Proenza Schouler, Dizüstü çorap: Stradivarius, Etek: Kain, Ruj: Chanel, Bilezik: Philippe Audibert, Portföy çanta: Matthew Williamson, Ankle bot: Saint Laurent

 

Yırtmaçlı uzun elbise

Siyah derin bacak dekolteli bir elbise aslında her mevsim dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. Kışın uzun topuklu çizmeler ve paltonuzla da rahatça kombinleyebileceğiniz elbise, kolye veya küpe gibi aksesuarlarla öne çıkarılmaya da oldukça müsaittir.

Elbise: Topshop, Palto: Mudo Collection, Far paleti: Christian Dior, Kolye: Eddie Borgo, Ruj: Guerlain, Eldiven: Burberry, Çizme: Christian Louboutin, Çanta: Maiyet, Fular: Alexander McQueen

 

Topuklu çizme

Topuklu çizmeyi sadece şık kombinlerde kullanabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Jean pantolon ve boğazlı kazak ikilisini bir anda seksileştirebilen topuklu çizmelerle her adımınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kazak: The Row, Saat: Michael Kors, Palto: J. Crew, Gözlük: Miu Miu, Çanta: Versace, Jean pantolon: Burberry Brit, Oje: Essie, Çizme: Charlotte Olympia, Küpe: Bijoux Heart


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER