› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.09.2015

Değişen havalar için kombin önerileri

Sonbaharda aniden değişen hava sıcaklıklarında ne giyeceğimizi şaşırıyoruz. İşte bu tip havalar için Pudra.com'un önerileri

Zengin kombinasyon çeşitliliği sunduğu için sonbahar aylarını çok sevsek de, değişken havalarda ne giyineceğimiz konusunda biraz zorlanıyoruz. Serin başlayıp öğlene doğru artan hava sıcaklıkları, güçlü rüzgarlar ve akşamüstü esintileri giydiğimiz kıyafetlerden pişman olmamıza neden olabiliyor. Pudra.com olarak bu değişken havalarda giyebileceğimiz kombin önerileri hazırladık. Siz de bu kombinlerden ilham alarak kendinize özel bir stil oluşturabilirsiniz.

Değişen havalar için kombin önerileri

Pantolon rahatlığı
Bu tip havalarda en uygun kıyafet ince bir pantolon üzerine giyilen kısa kollu bir bluz olacaktır. Havanın serinlemesi durumunda üzerinize uzun kollu bir triko ya da sweatshirt alabilirsiniz. Ayakkabı tercihinizi ise her iki mevsime de uygun bir modelden yana kullanabilirsiniz. Sweatshirt'ünüzü çıkarttığınızda içine koyabileceğiniz büyük bir çanta ve sizi güneşten koruyacak gözlükleriniz ise stilinizi tamamlayan son parçalar olacak.
degisen kararsiz havalar icin kombin onerileri moda stil 2015 sonbahar pantolon
Pantolon: Mango 199 TL, Tişört: H&M 24.90 TL, Sweatshirt: James Perse 690 TL, Ayakkabı: Tory Burch 1.100 TL, Çanta: Mozza 645 TL, Gözlük: Dolce&Gabbana 750 TL, Kolye: Accessorize 69 TL.

Elbise havası
"Havalar nasıl olursa olsun ben elbiseden vazgeçmem" diyenlerdenseniz, uzun kollu bir elbise tam da ihtiyacınız olan parça! Red Valentino’nun bu uzun kollu sweatshirt tipi elbisesi sonbahar için harika bir tercih olabilir. Spor ayakkabılar ile kombinlediğiniz elbiseyi daha serin havalar için kot ceket ile tamamlayabilir ve her ihtimale karşı yanınıza bir de şal alabilirsiniz. Quay’in sportif gözlüğü ve Zara'nın küçük deri çantası ise trendy ve rahat stilinizin tamamlayıcısı olacak aksesuarlar.
degisen kararsiz havalar icin kombin onerileri moda stil 2015 sonbahar elbise

Elbise: Red Valentino 990TL, Kot ceket: Marc by Marc Jacobs 1.150 TL, Ayakkabı: Golden Goose Deluxe Brand 1.100TL, Çanta: Zara 79 TL, Gözlük: Quay 150 TL.
 
Şort konforu
Havalar henüz çok serinlemeden son şort kombinasyonlarının tadını çıkarmak isteyenler için de birçok alternatif var. Yüksek bel şortunuzu beyaz, sade bir askılı üst ile kombinleyebilir ve üzerine uzun kollu bir gömlek giyebilirsiniz. Altına giyeceğiniz spor ayakkabılar ve rahat bir çanta ile her ortama girmeye hazırsınız! Hava değişimine karşı şalınız ve güneş gözlüğünüzü de yanınızda bulundurun.
degisen kararsiz havalar icin kombin onerileri moda stil 2015 sonbahar sort

Şort: H&M 35 TL, Bluz: Mango 89 TL, Gömlek: Saint Laurent 1.850 TL, Ayakkabı: Beymen Club 329 TL, Çanta: Love Moschino 705 TL, Gözlük: Asos 85TL, Şal: Acne Studios 450 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER