› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.12.2015

Gündüzden geceye tulum stili

Tulum giyinmeyi sevenlere, bu vazgeçilmez parçaya yeni yeni alışanlara birbirinden şık kombin önerilerimiz var. Göz atmayan kombin yapmayın!

Tulum rahatlığına bir kez alışanlar başka bir kıyafet giyinmek istemez. Elbise kadar kolay kombinlenebilen fakat elbiseden daha da rahat olan bu parçayı gündüzden geceye nasıl kullanırız stil önerilerimize bakarak ilham alabilirsiniz.

Gündüzden geceye tulum stili
 

Ofis stili

Tek parça rahatlığı ile tulum işyerinde giyinmek için en uygun parçalardan. Modeline göre oldukça ciddi, feminen ya da sade olabilen tulumlar doğru parçalar ile kombinlendiğinde her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Desenli bir tulumu siyah topuklu ve siyah el çantası ile tamamlayarak oldukça zarif bir stil yaratabilirsiniz. Kıyafetinize renk katmak için açık renklerde bir kaban ve şıklığınızın altını çizmek için de bir çift taşlı küpe seçebilirsiniz.
gündüzden geceye tulum stili
 


















 


Tulum: Michael by Michael Kors 750 TL, Ayakkabı: Hotiç 320 TL, Palto: Machka 706 TL, Çanta: Beymen 495 TL, Küpe: İpekyol 56 TL, Atkı: H&M 35 TL.


Özel günler

Eğer şık bir yere davetliyseniz hemen elbise giyinmeyi aklınızdan geçirmeyin, tulum seçeneğini de bir düşünün. Sade tek omuzlu bir tulumu sivri burun, ince topuklu ayakkabılar ve şık bir clutch ile kombinlediğinizde her türlü davete gitmeye hazırsınız demektir. Açık omuzlarınızı vurgulayacak uzun sallantılı bir küpe ve yakası kürklü bir palto ile dışarı çıkmaya hazırsınız.
gündüzden geceye tulum stili
 


















 


Tulum: J.Crew 1.350 TL, Ayakkabı: Aquazzura 1.895 TL, Çanta: Accessorize 205 TL, Manto: Forever New 470 TL, Küpe: Rosantica 600 TL.


Hafta sonu neşesi

Hafta sonu geldiğinde ne giyineceğim derdine düşmeden üzerinize geçireceğiniz düz renk uzun kollu bir tulum, sizi her türlü kombin sıkıntısından kurtaracaktır. Eğlenceli düz spor ayakkabılar ve renkli aksesuarlar ile tamamlayabileceğiniz kombininizi tüm hafta sonu etkinliklerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Gündüzden geceye tulum stili




















Tulum: Mango 149 TL, Ayakkabı: Red Valentino 892 TL, Manto: Zara 329 TL, Çanta: Asos 169 TL, Saat: Kate Spade 1.069 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER