› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.10.2015

Ünlülerin hafta sonu stilinden ilham alın

Hafta sonu dışarı çıkarken ne giyineceğiniz konusunda emin değilseniz ünlülerin casual kıyafetlerinden ilham alabilir, kendi tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Hafta sonu arkadaşlarınız ile buluşmaya, sinemaya ya da sadece biraz dolaşmaya gidiyorsunuz ama ne giyineceğiniz konusunda kararsız mısınız? Ne giyeceğiniz konusunda emin değilseniz, ünlülerin sportif şık hallerinden ilham alabilirsiniz.

Ünlülerin hafta sonu stilinden ilham alın
 

Kendall Jenner’ın nude tonları

Ünlü model Kendall Jenner, basit ve sade parçalar ile sportif bir şıklık yakalamayı başarmış. Siz de doğal tonlarda bir bluz ve trençkotu yüksek belli bir kot pantolon ile kombinleyebilir ve altına topuklu ayakkabı giyerek şıklığınızı artırabilirsiniz.
kendall jenner hafta sonu stili
Jean Pantolon: Victoria Beckham 1200 TL, Bluz: Topshop 70 TL, Ayakkabı: Hotiç 224 TL, Trençkot: Mango 139 TL, Çanta: Pull and Bear 59 TL.
 

Olivia Palermo’nun sportif tarzı

Eğer sportif kıyafetler giyinmeyi seviyorsanız, seçtiğiniz parçalar ile rahat ve şık bir kombin yaratabilirsiniz. Rahat bir dar kot pantolon üzerine seçeceğiniz krem tonlarında bir kazak size hem casual hem de oldukça şık bir görünüm sağlayacaktır. Ayağınıza seçtiğiniz ayakkabı ise stilinizi tamamlayan parça olacak, hem sportif görünen hem de hafif bir topuğu olan bir ayakkabı seçebilirsiniz.
olivia palermo hafta sonu stili
Jean Pantolon: Stradivarius 89 TL, Kazak: Zara 99 TL, Ayakkabı: Stella McCartney 1100 TL, Çanta: Beymen 535 TL, Gözlük: Cheap Monday 120 TL.
 

Gigi Hadid’in Glam Rock stili

Hem rahat hem de dikkat çekici bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, Gigi Hadid’in glam rock stilini mutlaka denemelisiniz. Önü yazılı bir tişört, dar kot pantolon ve sivri burunlu bir çizme ile çabasız şıklığı garanti altına alın. Üzerinize alacağınız parlak renklerde bir mont ise size anında daha iddialı bir görünüm kazandıracaktır.
gigi hadid
Kot pantolon: Zara 99 TL, Bluz: Twist 199 TL, Çizme: Nine West 659 TL, Pelerin Hırka: İpekyol 299 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER