› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.07.2013

Ünlülerin stilini kendinize uyarlayın!

Rihanna, Gwyneth Paltrow, Alexa Chung ve Charlize Theron... Ünlülerin hayranlık uyandıran stillerini yakalamak hiç de zor değil! İşte kombinlerine alternatif öneriler!

Biz kadınlar arasında ünlülerin özel hayatlarından sonra en çok ne giydikleri konuşulur. Kimi rüküşlüğünün altına kocaman bir imza atar ve günlerce manşetlerden düşmez, kimi de şıklığıyla destan yazar. Bütün bu incelemelerin sonunda şöyle söylendiğini de duyabilirsiniz: "O para bende olacak, neler giyerdim!"

Ünlülerin stilini kendinize uyarlayın!
Getty Images Turkey

Ama emin olun ki o kadar paranızın olmasına hiç gerek yok! Rihanna, Gwyneth Paltrow, Alexa Chung ve Charlize Theron... Sinema ve müzik dünyasının bu ünlü ve başarılı kadınların stilini yakalamak aslında hiç de zor değil!


Gwyneth Paltrow
Yıllardır şıklığından ödün vermeyen Gwyneth Paltrow'un bu kombinine biz bayıldık! Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz İpekyol'dan edineceğiniz yüksek bel bir kumaş pantolon, V2K'dan A.L.C marka bluz ve Elle sivri burun ayakkabıyla Gwyneth'in stilini kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Küpeler Mango, siyah taşlı yüzük Saint Laurent, pırlanta yüzük de ByGold imzasını taşıyor.


Rihanna
Saçlarını griye boyatmasıyla dünya gündemine bomba gibi düştü Rihanna... Giyim tarzı Lady Gaga kadar çılgın olmasa da Madonna kadar cesur olduğunu iddia edebiliriz! Chanel defilesini izlemeye giden Rihanna, defile başlamadan önce uzun önden düğmeli elbisesiyle cesurca poz verdi. Peki Rihanna'nın bu tarzını nasıl yakalayabilirsiniz? Uzun elbise ve çanta Beymen'den... Sivri burun, ince topuklu ayakkabılar Saint Laurent, takılar ise Cem Lokmanhekim ve İpek Kavi... Nude tonlardaki ruj ise M.A.C...


Alexa Chung
Stil ikonu Alexa Chung uzun bacaklarını çok beğeniyor olacak ki, onu sürekli minilerle görüyoruz. Eğer siz de minilere bayılıyorsanız Alexa'nın bu seçimi tam size göre! Mini elbise Mudo'dan... Alexa'nın omzundan aşağı süzülen siyah çanta Matraş, ayakkabılar ise Desa'dan... Yüzük Kısmet by Milka imzasını taşıyor. Stilin tamamlayıcısı ruj ise Lancome...


Charlize Theron
Charlize Theron da şıklığından ödün vermeyenlerden... Güzel oyuncuyu yıllardır uzun saçlarıyla görmeye alışmıştık ki, radikal bir değişiklikle kısacık kestirdi saçlarını. Bu değişim onu daha da çekici yaptı diyebiliriz. Peki Theron'un bu kombinini nasıl uygulayacaksınız? Hemen cevaplayalım; siyah tulum Jay Godfrey imzalı, V2K'da bulabilirsiniz. Zincir kemer Home Store, ayakkabılar İnci, bileklik ise Marc by Marc Jacobs'dan... Rujunuz da Dior'dan oldu mu, işte hazırsınız!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER