› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.12.2014

Yağmurlu kış günleri için kombin önerileri

Yağmurlu günlerde ofiste ya da hafta sonu ne giyeceğinizi bulmakta zorlanıyor musunuz? Öyleyse Pudra.com’un kombinlerinden ilham alabilirsiniz.

Havalar soğuduğunda kombin yapmak zor oluyor. Bir de yağmur yağarsa işler iyice karışıyor. Sizler için bir kolaylık yapalım istedik, yağmurlu kış günlerinde hem ofiste hem de hafta sonu giyebileceğiniz birbirinden şık 3 farklı kombin önerisi hazırladık.

Yağmurlu kış günleri için kombin önerileri

Ofis şıklığı
İşe giderken hem şık olmak hem de yağmurlardan korunmak aslında çok da zor değil. Kapüşonlu bir anorak sizi hem soğuklardan korur hem de ıslanmanızı engeller. Beyaz ve siyah renklerle oluşturabileceğiniz kombininizi topuklu yağmur botu ve bilekliklerle hareketlendirebilirsiniz. Görüntünüze biraz eğlence katmak için şemsiyenizi renkli seçmeyi de unutmayın!
 
yagmurlu hava kis gunu kombin oneri moda kiyafet ofis

Anorak: Zara 269 TL, Bluz: Machka 394 TL, Pantolon: Dolce&Gabbana 1500 TL, Yağmur çizmesi: Melissa 300 TL, Çanta: Mulberry 1350 €, Bileklik: Tartar 95 TL, Şemsiye: Marc Jacobs 150 TL

Yağmurlu hafta sonu
Bir hafta sonumuz var, onda da yağmur yağıyor demeyin. Giyin kapüşonlu şişme montunuzu ve kendinizi sokaklara atın. Rahat bir sweatshirt ve taytın altına renkli yağmur çizmeleri ile kış günlerine renk, hafta sonunuza da neşe katabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şeyi koyacağınız sırt çantanızı da alınca ister yürüyüş ister alışveriş, her türlü programa hazırsınız!
 
yagmurlu hava kis gunu kombin oneri moda kiyafet hafta sonu sportif

Mont: Nike 650 TL, Sweatshirt: 3.1 Phillip Lim 1.100 TL, Tayt: Zara 99 TL, Yağmur çizmesi: Hunter 490 TL, Sırt çantası: Phillip Lim 1180 €, Saat: Michael Kors 700 TL

Trendy kış günü
Eğer casual bir iş ortamınız varsa sıcacık bir kazağı mini etekle kombinleyebilir, şık bir yağmur çizmesi ile trendy görüntünüzü tamamlayabilirsiniz. Açık renk bir trençkot yağmurlu kış günlerinde içinizi açacak. Yağmur botlarınızla uyumlu tasarım bir çanta da farkınızı ortaya koyabilir.
 
yagmurlu hava kis gunu kombin oneri moda kiyafet

Trençkot: Donna Karan 5.720 €, Kazak: T by Alexander Wang 1.000 TL, Etek: Mango 49 TL, Yağmur çizmesi: 800 TL, Çanta: Manu Atelier 635 TL, Kolye: Urbanbake 270 TL, Şemsiye: Oysho 49 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER