› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.11.2015

Burçlara göre stil önerileri: Yay

Çok yönlü Yay Burcu kadını için farklı ortamlara uygun stil önerileri hazırladık. Özel gün, ofis ve hafta sonu kombinleri için haberimize göz atın.

Sportif ve zarif bir stile sahip olan Yay Burcu kadınları genellikle rahat giyinmekten hoşlansalar da şıklıklarından asla taviz vermezler. Aksesuarlara düşkün Yay kadınları ayakkabı, çanta ve takılarda klasik tercihler yapmaktan hoşlanırlar. En sevdikleri aksesuarlar arasında kesinlikle küpeler bulunur. Lila, bordo ve uçuk tonlar ise renk tercihleri arasında ilk sıralarda yer alır.  

Burçlara göre stil önerileri: YAY
 

Ofis şıklığı

Kendiliğinden bir çekiciliğe sahip Yay kadınlarının şık görünmek için özel bir çaba sarf etmelerine gerek yoktur. Aynı zamanda hem doğal hem de özgün olabilen Yaylar, günlük hayatlarına renk ve desenleri dahil etmekten korkmazlar. Vazgeçilmez renkleri arasında uçuk tonlar, bej ve krem tonlarının yanı sıra mor, mavi ve pembeler de yer alır.
Burçlara göre stil önerileri: YAY



Elbise: Gucci 9.000 TL, Ayakkabı: İnci 249 TL, Manto: İpekyol 699 TL, Çanta: Marc Jacobs 6.125 TL, Küpe: Fossil 95 TL, Ruj: Chanel 120 TL. 
 

Hafta sonu stili

Yaratıcılık konusunda sınır tanımayan Yay Burcu kadınları fular gibi aksesuarları kullanma konusunda oldukça başarılıdır. Ne kadar spor giyinirlerse giyinsinler küpelerden vazgeçmeyen Yaylar, aksesuar konusunda oldukça dikkatli seçimler yapar. Rahatına çok düşkün olan Yay kadını, hafta sonu geldiğinde kesinlikle spor kombinler yapmaktan hoşlanır. Rahat ve sportif olduğu kadar şık görünmeye de dikkat eden Yaylar için ideal hafta sonu kombini kot, sweatshirt ve spor ayakkabıdır.
Burçlara göre stil önerileri: YAY
Sweatshirt: Mango 89 TL, Kot Pantolon: Frame Denim 900 TL, Mont: GAP 354 TL, Ayakkabı: Nike 259 TL, Üçlü Küpe: H&M, Rimel: Benefit 70 TL.
 

Özel günler

Yay kadınları genellikle sade ve iddialı elbiselerden hoşlanırlar. Gösterişsiz mini elbiseler tam onlara göredir. Gündüzleri canlı renkler giyinmekten çekinmeyen Yaylar, geceleri ise kırmızı ya da siyah gibi tek renk bir elbise tercih ederler. Cüretkar Yay kadını yeni şeyler denemekten korkmadığı gibi kolay kolay moda kurbanı da olmaz. Özel günlerde göz makyajına ağırlık veren Yay kadını derin bakışları ve zarafeti ile çevresindekileri etkisi altına almayı başarır.
Burçlara göre stil önerileri: YAY
Elbise: Herve Leger 5.400 TL, Ayakkabı: Aldo 199 TL, Çanta: Accessorize 125 TL, Manto: İpekyol 695 TL, Küpe: Swarovski 375 TL, Far seti: Dior 185 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER