› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.07.2013

Yazın ofiste ne giyeceğini bilemeyenler için öneriler

Her sabah işe gitmeden ayna karşısında ne giyeceğini düşünerek saatler harcayanlara müjde! Yazlık ofis stili nasıl olmalı? Cevaplar Pudra.com'da!

Çalışan kadınlar olarak günlerimizin çoğu işte geçiyor. Oysa sanki bunun tam aksiymiş gibi düşünerek, alışveriş yaparken ofiste giyebileceğimiz parçalara değil, daha hafta sonuna uygun olanlara ağırlık veriyoruz. Hal böyle olunca da hafta içi sabahlarımız dolabın karşısında düşünmekle heba oluyor.

Yazın ofiste ne giyeceğini bilemeyenler için öneriler
İpekyol/ Twist/ Zara/ adL

Kış kazaklarla, pantolonlarla öyle böyle geçiyor; ama yaz geldiğinde ofis kombinleri yapma becerisi ister istemez sekteye uğruyor. Hem sıcaktan bunalmamaya çalışmak hem de ofis ortamına uygun giyinmek gibi kriterler bir araya toplanıyor ve giyilebilecek kombinlerin sayısı azaltıyor. Ama siz dert etmeyin; Pudra.com yazın ofiste ne giyeceğini bilemeyenler için vereceği önerilerle karşınızda!


Mango/ Max&Co. / Mango/ Massimo Dutti

Eğer çalışan bir kadınsanız alışveriş esnasında dikkat etmeniz gereken bazı konular var. Öncelikle mutlaka her kombinle uyum sağlayacak basic parçalar seçmelisiniz. Şifon, beyaz bir bluz ya da siyah bir kalem etek...

Tabii bir de iddialı, sezon modasını yansıtan parçalar seçmekte fayda var. Çizgili bir bluz ya da küçük çiçeklerle süslü bir pantolon...

Elbiseler ise en büyük kurtarıcınız olacaktır, özellikle indirim zamanı alabileceğiniz kadar elbise almalısınız.


Gömlek: Valentino, etek: Miu Miu/ elbise: Jonathan Saunders/ bluz: Helmut Lang, ceket: Chloe, pantolon: J Brand

Topuklular ofis stilinin vazgeçilmezleri, ama neyse ki yazın ayaklarımızı biraz olsun rahatlatacak babetlere kavuşuyoruz. Kısa paça pantolonları, diz boyunda etekleri ya da elbiseleri babetlerle rahatlıkla giyebilirsiniz. Eğer giyim kuralları açısından çok katı bir yerde çalışmıyorsanız sandaletler de yaz boyu kurtarıcınız olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER