› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.12.2012

Yılbaşı gecesi için kombin önerileri

Yılbaşı gecesini evde ailenizle mi geçireceksiniz? Şık bir yemeğe mi davetlisiniz? Arkadaşlarınızla sabaha kadar sürecek bir partide mi olmayı planlıyorsunuz? Pudra.com'un seçtiği kombinlerden ilham alabilirsiniz!

Yeni yıl coşkusuyla birlikte yılbaşı gecesi için planlar yapılmaya başlandı. O gece için planınınız kesinleşir kesinleşmez Pudra.com'un hazırladığı kombin önerilerinden ilham alabilirsiniz. İşte önerilerimiz:

Yılbaşı gecesi için kombin önerileri
BCBG Max Azria/Glittering Lights

Parti parti gezecekseniz
Benim için en önemli şey eğlenmek diyorsanız ve o geceyi partilerle geçirecekseniz mini bir elbise ya da etek tercih edebilirsiniz. O gece için seçtiğiniz ayakkabının rahat olmasına özen gösterin, aksi takdirde gece bitmeden sizden önce ayaklarınız pes edecektir.


Elbise: Mason by Michelle Mason, Deri ceket: Mango, Çanta: Jil Sander, Oje: Dior, Küpe: Lori Design, Ayakkabı: Giuseppe Zanotti, Bilezik: Zeckie, Şal: Topshop, Takma kirpik: Dior, Angel parfüm: Thierry Mugler


Evde olacaksanız
Yeni yıla evde girmenin huzuru ayrıdır. Eğlence peşinde koşmayanlar, aradığı şey sakinlik ve huzur olanlar için evde aileyle ya da arkadaşlarla girilen bir yılbaşı gibisi yoktur. Yılbaşında evde olacaksanız giyiminizde rahatlığı ön planda tutmanızı öneriyoruz. Evde topuklu ayakkabılarla gezmenin pek rahat olduğu söylenemez. İyisi mi siz böyle samimi bir ortamı yansıtacak tercihler yapın kazağınızı giyin, mumunuzu yakın, oyunlarınızı hazırlayın!


Kazak: Stella McCartney, Mum: Bath&Body Works, Toka: Bershka, Şarap kadehi: Ikea, Saat: Hiphop, Oje: Essie, Tayt: Donna Karan, Ev botu: Accessorize, Dudak balmı: Lush


Şık bir yemeğe davetliyseniz
Yeni yılı şık bir restoranda karşılayacaksanız şüphesiz ki sizin de bir haylı şık olmanız gerekecek. Biraz dumanlı göz makyajı ya da bordo bir ruj bu ortama hiç fazla gelmeyecek! Aksesuarlarda abartıya kaçmamakta fayda var. Zarif ve sade takılar fazla göze batmayacağından daha yerinde bir tercih olacaktır.


Ceket: Gucci, Çanta: Charlotte Olympia, Bluz: Nina Ricci, Far paleti: Dior, Eldiven: Mango, Küpe: Kısmet by Milka, Love Eau Florale parfüm: Chloe, Ruj: Giorgio Armani, Pantolon: Marni, Ayakkabı: Charlotte Olympia


Yılbaşı gecesinde ne giyeceğinize dair genel fikir edinmek isterseniz hazırladığımız bir diğer haberi buradan inceleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER