› 
 › 
Pudra.com 08.05.2012

Zeki Triko'dan mayo ve bikini seçimi tavsiyeleri

Mayo ve bikini alma sezonu açıldı. Zeki Triko'nun tasarım direktörü İdil Başeskioğlu mayo ve bikini seçerken dikkat edilecekleri anlatıyor.

Herkes plajda güzel görünmek istiyor. Kıyafetlerle kusurları gizleme şansı olmayınca kusurları örtmenin, güzel yanları öne çıkarmanın tek çaresi mayo-bikini seçimiyle mümkün oluyor.

Zeki Triko'dan mayo ve bikini seçimi tavsiyeleri

Yıllardır ürettikleri mayo ve bikinilerle kadınları güzelleştiren Zeki Triko'nun tasarım direktörü İdil Başeskioğlu bakın plaj güzelliği için ne tür ipuçları veriyor:

"Büyük kalçalı kadınların daha kapalı bikini altlarını tercih etmeleri büyük bir hatadır. Her ne kadar büyük ve kapalı altlar, fazlalıkları kapatır gibi bir düşünce olsa da, bu çok yanlış. Bikini altınızı ne kadar büyük kullanırsanız, kalçalarınıza o kadar dikkat çekersiniz. Büyük kalçalı kadınlar, bu yüzden daha ince modelleri tercih etmeli.

Vücuduna çok güvenmeyenlerin mayoyu tercih etmesini tavsiye ederiz. Saklamak istediğiniz bölgeleri mayo daha iyi kapatıyor. Mayoyu seçerken, bölgesel olarak memnun olmadığınız alanlara odaklanmalısınız. Mesela omzu dar olan kadınlara en uygun model tek omuzlu mayolardır. Göbeğini kapatmak isteyenler için sırtta oyunları olan mayolar idealdir, bunlar dikkati başka yönlere çeker."

Bir de Zeki Triko'nun 2012 Yaz koleksiyonunda neler var öğrenelim. Zeki Triko'nun tasarım direktörü İdil Başeskioğlu şöyle anlatıyor:
"Yeni sezonda bizim için öncelikli olan, sezonun trendi olan renkler. Bu yaz turuncuları, fuşyaları, mavinin ve yeşilin tonlarını bolca kullandık. Okyanus temalı desenler plaja çok uygun olduğu için koleksiyonumuzda bunlara da yer verdik. Artık bizim simgelerimizden olan hayvan desenleri ve marin motifler de mevcut. Geçen sene çok ilgi gören püsküllerimizi bu yaz da devam ettirdik. Mayo ve bikinilerimize volanlı eklemeler yaptık."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER