› 
 › 
Pudra.com 29.07.2013

Caffe Vergnano Barista Şampiyonası 1 Ağustos'ta

2013 yılı Caffe Vergnano En İyi Barista Şampiyonası bölgesel yarı final elemeleri, 1 Ağustos'ta Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi'nde gerçekleşecek.

Caffe Vergnano’da çalışan ve çalışmayı isteyen tüm baristalara (bar çalışanı) açık olan "Caffe Vergnano En İyi Barista Şampiyonası Bölgesel Yarı Final Elemeleri", 1 Ağustos 2013 tarihinde USLA Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nde gerçekleşiyor.

Caffe Vergnano Barista Şampiyonası 1 Ağustos'ta

Seçmelere katılan birçok aday arasından seçilen bölgesel yarı final yarışmacıları, 18-22 Ekim 2013 tarihinde Milano’da HOST fuarında yapılacak En İyi Barista Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Caffe Vergnano En İyi Barista Şampiyonası’nda yarışmacılar baristanın sahip olması gereken becerileri ile değerlendirilecek. Bu yarışmaya katılan her bir yarışmacının tüm yeteneklerini 15 dakikada sergilenmesi beklenecek. Bu sürede yarışmacıların dörder tane espresso, cappuccino, espresso macchiato ve espresso paket servis hazırlaması gerekecek.

Ürünler profesyonel jüri tarafından aşağıda belirtilen kriterlerde değerlendirilecek:

  • Baristanın teknik becerileri
  • Kahve bilgisi
  • Uygulama yeteneği
  • Organizasyonu ve temizliği
  • Hızı ve verimliliği
  • Latte sanat becerisi
  • Kişiliği, müşteri farkındalığı ve samimiyeti


Yarışmanın finali 18-22 Ekim’de HOST fuarında Milano’da yapılacak. Birinci, "Caffe Vergnano En İyi Barista" unvanının yanında çeşitli ödüller kazanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER