› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2012

Godiva İstinyePark'ta mağaza açtı!

Nefis çikolataları, sıra dışı tasarımları ve şık kutularıyla gönlümüze taht kuran premium çikolata markası Godiva, yedinci mağazasını İstinyepark’ta açtı.

Bir girenin çıkmak istemeyeceği güzellikte bir mağaza düşünün. Godiva mağazaları işte tam öyle... İlk mağazasını İstanbul Nişantaşı’nda açtıktan sonra Nişantaşı'na her gidişte sadece yeni tasarımları ve tatları görmek için bile mutlaka uğranılan Godiva, artık İstinyePark'ta!

Godiva İstinyePark'ta mağaza açtı!

Tüm yıl boyunca çıkardığı koleksiyonlarıyla lüks çikolataseverlerin tercihi olan Godiva;İstinyepark mağazasındaki kafesinde alışveriş yorgunluğunu, kahve ve çikolata keyfiyle unutturuyor.

İstinyepark’ın giriş katında bulunan Godiva mağazası; el yapımı pralin ve trüfleri almanın yanı sıra, kafesinde soluklanmak ve Godiva lezzetlerini tatmak için harika. Mağazada ayrıca seçkin markalardan özel hediyelik ürünler ve kişisel tüketime yönelik paylaşımlık ürünler de bulunuyor. Mağazanın en keyifli deneyimlerden biri de “dipping” (çikolataya batırılmış lezzetler) bölümü. Godiva’nın dünya çapında gerçekleştirdiği “strawberry dipping” (çikolataya batırılmış çilek) aktivitesi, tüm Godiva mağazalarında olduğu gibi İstinyepark mağazasında da bulunuyor.

Godiva'nın İstanbul'da Nişantaşı, Akmerkez, Kanyon Harvey Nichols, Suadiye, Bebek Chilai ve İstinyePark'ta, Ankara’da ise Panora Alışveriş Merkezi olmak üzere Türkiye'de toplam yedi mağazası bulunuyor.

Godiva İstinyePark Mağazası
Giriş Katı, No: 73
Tel: 0212 345 68 78

www.godivatr.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER