› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.02.2012

Kadehler aşka kalkıyor

Açılsın şampanyalar, prosecco'lar... Sevgililer Günü geliyor. Mania Gurme'nin kutlama içkilerine yakından bakalım...

Nedense şampanyalar hala en çok özel günlerde içiliyor. Yılbaşı, Sevgililer Günü, düğün törenleri ya da özet kutlamalar... Şampanya ya da prosecco ile Sevgililer Günü kutlamak isteyenlere Mania Gurme'nin özel tercihlerini sunalım:

Kadehler aşka kalkıyor

Prosecco'lar: Kadınlar köpüklülerden vazgeçmiyor. İtalyan köpüklü şarabı Prosecco, Sevgililer Günü’nün en keyifli anlarında yanınızda. Üstelik Prosecco’lar hem geceye hem de gündüze yakışıyor. Son zamanların trendine uyacak olursanız uzun bir kahvaltıda birer kadeh prosecco içerek bunu daha neşeli hale getirebilirsiniz.

Dünyanın en iyi şampanyası: Dünyanın şampanya alanındaki en prestijli dergisi olan ‘Fine Champange’ tarafından düzenlenen ‘kör tadım’ etkinliğinde 1.000 şampanya markası arasından sıyrılarak birinci seçilmeyi başaran Armand de Brignac, en seçkin bağlarda büyük özenle yetiştirilen üzümlerden elde edilen gerçek bir şaheser… Otoriteler ona ‘dünyanın en iyi şampanyası’ diyor… Zarif köpükleriyle dünya sosyetesinin kadehlerinde ışıldıyor. Bu özel gecede ise sizin ve sevgilinizin kadehlerinde ışıldamayı bekliyor.

Blush’sız olmaz: Beringer White Zinfandel, genç ve eğlenceli. Gerçek bir blush’dan beklendiği gibi hafif tatlı ve çok lezzetli. California Collection serisi ile Türkiye’de bulunan Beringer şarabı, Yeni Dünya şaraplarındaki trendin ülkemizdeki en beğenilen temsilcileri arasında yer alıyor. California White Zinfandel’i (Zinfandel Rose) ise serinin en gözde ürünü ve tam bir Sevgililer Günü içeceği.


Çok özel birine çok özel bir hediye: Sevgililer Günü’nü şampanyalar eşliğinde kutlamak için Nicolas Feuillatte şampanyalarını da tercih edebilirsiniz. Nicolas Feuillatte Brut Reserva Particulare Rose, Fransa’nın en çok satılan şampanyalarından biri. Nicolas Feuillatte OneFour şampanyalar ise 20cl.’lik renkli şişeleriyle sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye!

2011’in en heyecan verici şaraplarından biri: Mania Gurme tarafından ithal edilen Rivetto Barolo Serralunga d’Alba 2006, şarap dünyasının prestijli dergisi Wine Spectator tarafından yılın en heyecan veren şaraplarının belirlendiği TOP 100 listesinde 16’ncı sırasında yer buluyor. Bu benzersiz şarap aşkınıza da ayrı bir heyecan katabilir.


Zarif İspanyol: Albarino üzümünden üretilen İspanyol “Mar de Frades” aromatik zenginlik ve dirilik açısından pek çok şarabı geride bırakıyor. Elegant bir tazeliğe sahip olan “Mar de Frades”i rahatlıkla Sevgililer Günü keyfiniz için tercih edebilirsiniz.

Sevgililer günleri, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, düğünler, mezuniyetler ve benzeri kutlamalara eşlik eden birbirinden leziz köpüklüler, şampanyalar ve dünya şarapları zengin çeşitleriyle Mania Gurme’de sevenlerini bekliyor.

Mania Gurme
Tel: 0212 296 33 50
www.mania.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER