› 
 › 
Pudra.com 21.07.2011

Ramazan'a özel: Vakko'dan hurmalı çikolata

Ramazan ayı boyunca satışa sunulacak olan Hurmalı Çikolataların tamamı, butik üretimle uzman Vakko çikolata ekibinin ellerinde hazırlanıyor.

İlk olarak 2008 yılında çikolata tutkunlarıyla buluşan Vakko Hurmalı Çikolata kısa sürede Ramazan sofralarının vazgeçilmezi haline geldi. 8000 yıllık tarihi ile iftar sofralarının vazgeçilmez meyvesi hurma, Vakko Chocolate’ın eşsiz lezzeti ile birleşerek, Ramazan ayı boyunca çikolata tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Ramazan'a özel: Vakko'dan hurmalı çikolata

Özenle seçilen 1. sınıf Medine hurmaların çekirdekleri çıkarıldıktan sonra sütlü ve bitter çikolata ile kaplanıyor. Ramazan ayı boyunca satışa sunulacak olan Hurmalı Çikolataların tamamı, butik üretimle uzman Vakko çikolata ekibinin ellerinde hazırlanıyor.

Ramazan ayına özel olarak hazırlanan Vakko Hurmalı Çikolataları 1 Ağustos itibariyle bulabileceğiniz mağazalar:
Vakko Kanyon, Vakko Akmerkez, Vakko İstinyePark, Vakko Nişantaşı, Vakko Suadiye, Vakko Kavaklıdere, Vakko Armada, Vakko Galleria, Vakko İzmir, Vakko Adana, Vakko Bursa, Vakko Mersin, Vakko Antalya mağazaları ile İstinyePark Vakko Chocolate ve Ankara Hilton Vakko Chocolate mağazalarında satışta olacaktır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER