› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.05.2012

Sokakta Yemek Festivali bugün başlıyor

İstanbul Maçka Demokrasi Parkı'nda bugün başlayan, 13 Mayıs Pazar günü sona erecek olan Sokakta Yemek Festivali, brbirinden lezzetli yemekleri tatma, pek çok gurme, diyetisyen, gastronomi uzmanı ile buluşma şansı sunuyor.

Sokakta Yemek Festivali bugün İstanbul Maçka Demokrasi Parkı’nda başlıyor. 11-12-13 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleşecek olan "Sokakta Yemek Festivali", 50 bin kişilik kapasiteye sahip geniş bir park alanında yapılacak.

Sokakta Yemek Festivali bugün başlıyor

Festival boyunca okullar, üniversiteler ve dans okulları, canlı dans ve konser performansları ile yer alacaklardır. Birbirinden farklı alternatif müzik dallarında yetenekli sokak sanatçıları da festivalde yer alacaklar.

Festivalde gerçekleşecek seminerler ve workshop'lar tüm katılımcılara ve ziyaretçilere açık olarak düzenlenecek. Uygulamalı workshop'lar başlığı altında, etkinlikler çerçevesinde ziyaretçiler görsel şovların yanı sıra birbirinden lezzetli yemekleri de tatma fırsatı bulacak, Türk mutfağının ve üstatlarının hünerlerine bizzat şahit olma fırsatı yakalayacaklar.

Festivale katılanlar, etkinlikleri çerçevesinde yer alan uluslararası yazarlar, diyetisyenler, gurmeler, gastronomi profesörleri ve sektör uzmanlarının, sektör üzerinde yoğunlaşmış kitaplarını yakından inceleme imkanı ve yazarların imza platformlarına katılma şansı yakalayacaklar.

Sokakta Yemek Festivali bugün saat 13.00'te başlıyor, 13 Mayıs Pazar günü saat 21.00'de sona eriyor.

Sokakta Yemek Festivali hakkında detaylı bilgi almak için Sokaktayemekfestivali.com adresine bakabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER