› 
 › 
Pudra.com 14.03.2012

"The Whisky Festival" başlıyor!

Türkiye’nin ilk viski festivali bugün başlıyor. Ünlü İskoç Viskisi Johnnie Walker sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde partilerden, viski tadımlarına, happy hour’lardan sanatsal aktivitelere kadar pek çok etkinliği bulmak mümkün.

"Keep Walking" diyerek tüm dünyada 1820’den beri başarıyla yürüyen Johnnie Walker, bu yürüyüşünün şerefine 14-23 Mart 2012 tarihleri arasında Türkiye’nin ilk viski festivalini düzenliyor. "The Whisky Festival", bu akşam düzenlenecek açılış partisiyle İstanbul’a "merhaba" diyecek.


Festival boyunca İstanbul’un çeşitli yerlerinde İskoç Gaydacılar ve Johnnie Walker’ın sembolü olan "Yürüyen Adam"ı görmek mümkün olacak. Viski severler anlaşmalı cafe, bar ve restoranların önünde bir Gaydacı’ya rastladıklarında orada mekanların sundukları İskoç Viskisi Johnnie Walker’ın farklı lezzetlerini tadabilecekler.

15 Mart Perşembe günü açılışı yapılacak olan "Johnnie Walker Magnum Photos" fotoğraf sergisi de, 23 Mart tarihine kadar gezilebilecek. Bu çok özel sergide Henri Cartier-Bresson, Martin Parr, Peter Marlow ve Bruno Barbey gibi dünyanın en önemli fotoğrafçılarının buluştuğu uluslararası fotoğraf ajansı Magnum Photos fotoğrafçılarının objektifinden Johnnie Walker’ın tarihine bir fotoğraf yolculuğu yapılacak.

Johnnie Walker’ın birbirinden özel harmanlarının sunulacağı mekanlar arasında Etiler’de Park Şamdan ve Sunset, Nişantaşı’nda Sess, Cafe Sofa, Cafe Zanzibar, Biber, Touchdown, Den Cafe, Corridor, Kırıntı, Midpoint, Cafe Zone, Beymen, Brandroom ve Park Hyatt Prime, Bebek Kuruçeşme’de Sortie, El Beso, Fink Roof ve Kırıntı, Şişhane’de Leb-i Derya, Good Mood, Faces, Babylon Lounge ve Rook, İstinye Park’da Armani Ristorante, Masa ve Beymen, Kanyon AVM’de Harvey Nichols, Kalamış Bağdat Caddesi’nde Quando, Murphy’s, Posh, ve Midpoint yer alıyor.

Johnnie Walker ve "The Whisky Festival" hakkındaki tüm detaylı bilgiye www.facebook.com/johnniewalkerturkey sayfasından ulaşılabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER