› 
 › 
Pudra.com 29.01.2013

Vedat Milor'un "Büyülü Kırmızıları"

“Büyülübağ Vedat Milor” serisinin “Büyülü Kırmızıları”, Cabernet Sauvignon & Merlot, Öküzgözü & Boğazkere ve Syrah & Tempranillo & Grenache şarapları romantik bir Sevgililer Günü vaat ediyor.

Sınırlı sayıda üretilen ve her şişesinde yeni bir lezzet sunan “Büyülübağ Vedat Milor” serisinin “Büyülü Kırmızları”, Cabernet Sauvignon & Merlot, Öküzgözü & Boğazkere ve Syrah & Tempranillo & Grenache sizi, Sevgililer Günü’nde, kırmızıların lezzet büyüsüne kapılacağınız renkli ve keyifli bir yolculuğa çıkartıyor.

Vedat Milor'un

“Büyülübağ Vedat Milor”un “Büyülü Kırmızıları”ndan Cabernet Sauvignon & Merlot, meyvemsi karakteri ve ipeksi dokusu ile uzun süre kısık ateşte pişmiş et yemekleri yanında eşsiz bir uyum sağlarken, Öküzgözü & Boğazkere, damakta bıraktığı kadifemsi hissi ve yumuşak dokusu ile her türlü ızgara et ve sert kabuklu peynirin tadını ortaya çıkartıyor.

“Büyülü Kırmızıları”nın en güçlü yapıya sahip olanı ve Türkiye’de daha önce yapılmamış bir kupaj olarak dikkatleri çeken Syrah & Tempranillo & Grenache ise, her türlü et ve yağlı balıkla muhteşem bir uyum yakalıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER