› 
 › 
Pudra.com 09.03.2012

60 günde nasıl ideal vücuda kavuşulur?

Ece Vahapoğlu, "60 Günde İdeal Vücut" adlı kitabında, Amerikalı spor koçu Tony Hill’in gözetiminde 60 günde doğru egzersizlerle ideal vücuda kavuşma deneyimini anlatıyor.

Ece Vahapoğlu'nun, Fitness Eğitmeni Tony Hill'in yöntemini bizzat deneyip vücudunda mucizevi değişim gözlemledikten sonra kullandığı sistemi herkesle paylaşmaya karar vermesiyle "60 Günde İdeal Vücut" kitabı ortaya çıktı.

60 günde nasıl ideal vücuda kavuşulur?
Ece Vahapoğlu

"60 Günde İdeal Vücut" adlı kitapta Ece Vahapoğlu ve Tony Hill'den doğru egzersiz ve sağlıklı beslenmeyi içeren yeni bir yaşam biçimi önerisi bulacaksınız.

Kısa zamanda doğru egzersizlerle ideal vücuda kavuşmanın yöntemlerini ve bu sırada uygulanabilecek sağlıklı beslenme önerilerini içeren, fotoğraflar ve özel DVD hediyesi ile birlikte satışa sunulan kitap, günde 30 dakikanızı ayırarak hayalinizdeki vücuda ulaşmanın yollarını içeriyor.

İdeal vücuda nasıl kavuşursunuz? Spor yapmak için kendimizi nasıl hazırlamalıyız? Spor yaparken nasıl beslenmeliyiz? Sporda sürekliliği ve kalıcılığı nasıl sağlarız? Hangi egzersizleri yapmalıyız? Kaslarınıza nasıl hükmedersiniz? Kendi yaşınızı nasıl belirlersiniz? Evde veya spor salonunda en verimli nasıl çalışırsınız? Enerjinizi nasıl yükseltirsiniz? 60 günde fit bir vücuda ve ışıltılı bir tene nasıl sahip olursunuz? Sporda ve sağlıklı beslenmede nasıl başarıya ulaşırsınız? Kilo verme derdiyle uğraşmadan nasıl sıkılaşırsınız?

"60 Günde İdeal Vücut" adlı kitap, tüm bu sorulara cevap veriyor.

60 Günde İdeal Vücut
Ece Vahapoğlu
Artemis Yayınları
Fiyatı: 22 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER