› 
 › 
13.01.2021

Cenk Sönmezsoy moda, sanat, yemek ve kitap tutkunlarıyla buluşacak

Cenk Sönmezsoy, 16 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Boyner Instagram canlı yayınında moda, sanat, yemek ve kitap tutkunlarıyla buluşacak.

Kitap kategorisini de müşterileriyle buluşturmaya başlayan Boyner, Can Yayınları iş birliğiyle gerçekleştirdiği online okur – yazar buluşmalarında bu hafta sürpriz bir konuk ağırlamaya hazırlanıyor. Cafe Fernando kitabının dünyaca ünlü yazarı, ödüllü yemek blogger’ı Cenk Sönmezsoy, Tanem Sivar moderatörlüğünde 16 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Boyner Instagram canlı yayınında moda, sanat, yemek ve kitap tutkunlarıyla buluşuyor.

Cafe FernandoTimes Gazetesi tarafından “Dünyanın En İyi 50 Yemek Blogu” arasında gösterilen Cafe Fernando, dünyanın farklı ülkelerinde 250 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor. İngilizce ve Türkçe olarak çift dilli hazırlanan ve Cafe Fernando adlı blogla aynı ismi taşıyan kitapta, Sönmezsoy’un imzası, titizlikle ve onlarca denemenin akabinde hazırlanmış tariflerin yanı sıra fotoğraflarda ve içeriklerde de görülebiliyor.

Cenk Sönmezsoy’un öğrenciyken yurt mutfağında domates soslu makarnayla başlayan ve Dolce Gabbana’ya özel tasarladığı Brownie Dantel Giyer’e uzanan sıra dışı hikayesini dinlemek isteyen moda, sanat, kitap ve marka tutkunları rafine zevklerin buluşma noktası Boyner’de bir araya geliyor.

Boyner’in Can Yayınları iş birliğinde her 15 günde bir düzenlenmesi planlanan online okur-yazar buluşmaları için Boyner'in @boyner kullanıcı adlı Instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Tanem SivarTanem Sivar'ın moderatörlüğünü yapacağı Cenk Sönmezsoy söyleşisi, 16 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Boyner’in instagram.com/Boyner/ hesabından canlı yayınlanacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2