› 
 › 
Pudra.com 22.04.2013

Kalp hastalarını iyileştiren diyet

Kalp hastalıklarından muzdarip olanlara, hayatlarının kontrolünü tekrar ele geçirebilecekleri konusunda ilham kaynağı olacak bir kitap: Kalp Hastalıklarından Koruyan ve İyileştiren Mucize Diyet.

Caldwell B. Esselstyn'ın NTV Yayınları tarafından Türkçe'ye kazandırılan kitabı "Kalp Hastalığından Koruyan ve İyileştiren Mucize Diyet" adıyla çıktı.


Beslenme alanında 20 yıl boyunca yaptığı çalışmalar sonunda Dr Caldwell B. Esselstyn Jr. sebze ağırlıklı ve yağsız bir diyetle kalp hastalıklarından korunmanın yanında bu rahatsızlıkların vücudumuzdaki etkilerini geri döndürebileceğini ortaya koyuyor.

Kardiyologları tarafından birkaç yıllık ömrü kaldığı söylenen hastalardan zaman içerisinde ciddi şekilde iyileşme belirteleri gösterirken 20 sene sonunda bütün semptomlardan kurtuldukları görülmüş.

Bunların yanında 150 leziz sebze yemeğinin tarifinin de verildiği "Kalp Hastalıklarından Koruyan ve İyileştiren Mucize Diyet", kalp hastalıklarından muzdarip olanlara hayatlarının kontrolünü tekrar ele geçirebilecekleri konusunda ilham kaynağı oluyor.

Mucize Diyet
Yazar: Caldwell B. Esselstyn
Çevirmen: Ahmet Etha Fırat
NTV Yayınları
Fiyatı: 20 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER