› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.03.2012

Kendi işinin patronu olmayı öğreten kitap

Pegasus Yayınları'ndan çıkan "Kendi İşinizin Patronu Olun" kitabı, girişimci düşünce ilkelerini, gazete satıcısı bir çocuk olarak hayata başlayıp kendi işinin patronu olma hikayesi üzerinden anlatıyor.

Bir gazete satıcısı çocuğun ileride kendi işinin patronu olması mümkün mü? Jeffrey J. Fox "evet" diyor ve bugün bilim, medya, sanat, spor ve iş dünyasının her kolunda başarılara imza atmış isimleri sıralıyor.

Kendi işinin patronu olmayı öğreten kitap

Pegasus Yayınları tarafından Türkçe'ye kazandırılan "Kendi İşinizin Patronu Olun" kitabında yazar Jeffrey J. Fox, iş ve kişisel başarı hedefleri olan Rain adlı gazete satıcısı genç karakteriyle girişimci düşünme ilkelerini anlatıyor kitabında.

Fox Company şirketinin kurucusu ve başkanı olan, aynı zamanda şirket gelişim, inovasyon ve satış yeteneği eğitimi konularında pazarlama stratejisi danışmanlığı yapan Jeffrey J. Fox, "Kendi İşinizin Patronu Olun" kitabında pratik öğütler içeren bir dizi işletme bilgisi de sunuyor okuyucusuna.

The Art of Influence ve The Angel Inside kitaplarının yazarı Chris Widener "Kendi İşinizin Patronu Olun" kitabı hakkında şu yorumda bulunuyor:

"Jeffrey Fox'un kurgu şeklindeki ilk iş kitabı günümüz dünyasına yeni bir bakış açısı sunuyor. Kitap bize dürüst olmak, dayanıklı olmak ve mücadele için ayağa kalkmayı anımsatıyor."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER