› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.04.2017

Merve Öztürk'ün 'Seni Beklerken' kitabı ilham verici bir anne olma yolculuğunu anlatıyor

Melina’s Mom olarak tanıdığımız Merve Öztürk’ün kendi yaşam öyküsünden yola çıkarak yazdığı "Seni Beklerken" kitabında kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

"Seni Beklerken"i okurken, hem ağlayacak hem gülecek hem de umutla dolacaksınız. Bu anlamlı yolculuğun içinde çırpınan ve mutlu sona ulaşan bir kadının, başarı öyküsünde kendinizden bir şeyler bulacaksınız! 

Umut Işığı arayan anneler için

Melina’s Mom olarak tanıdığımız Merve Öztürk, bir gün hayatının aşkıyla tanışır. Evlilikle taçlanan bu ilişki Merve için yeni bir başlangıçtır. Başarılı bir iş kadınıyken, anne olabilmek için kariyer hayatına son verir. Ne varki bu karar onu hiç ummadığı kadar zorlu bir yolculuğa çıkarır. Bebeğine kavuşmak için pek çok tıbbi ve manevi engeli aşması gerekecektir. İşte Merve Öztürk, "Seni Beklerken" kitabında anne olma yolunda yaşadığı dönüşümleri benzer yollardan geçen kadınlara ilham vermek için yazmış. Nice zorluklar sonunda bebeğini kucağına almış annelere ve kendine bir umut ışığı arayan anne adaylarına karşı hissettiği sorumluluğu yerine getirmek istemiş. "Seni Beklerken"de değişimin ve pes etmemenin öyküsünü anlatmış.
 
Merve Öztürk, "Seni Beklerken’i kendi cümleleriyle şöyle anlatıyor…
"Hayatta başına gelen şeylerin bir sebebi olduğuna olan inancın nedir?
Yoluna devam etmek için geçip gitmen gereken dikenli bir kapının karşısında öylesine durmayı mı, ufacık bir ışık huzmesinin verdiği umutla kapıyı ardına kadar açıp amacına ulaşmak için var gücünle savaşmayı mı seçerdin?
Ben kendi dikenli kapımdan, dört bir yanım kanayarak, yaralanarak geçtim, savaşmayı seçtim.
Elinde tuttuğun bu kitap benim hikayemdir. Belki de yalnızca sahip olduklarının kıymetini bilmeyi öğrenmek için okuyacaksın onu. Belki geçtiğin benzer yolda sana yarenlik edecek anlattıklarım. Belki de bambaşka bir hayale ulaşman için sana yol gösterecek".
 
Merve'yi ve annelik hikayesini Pudra uygulamamızdan takip edebilirsin. Hadi, sen de ücretsiz Pudra uygulamamızı indirip @melinasmom'ı takip etmeye başla. Pudra'da sıcak ve samimi bir dünya bulacaksın.

Türkiye'nin Kızkıza Sosyal Ağı Pudra'yı indirmek için
Appstore'da indirmek için tıkla: Appstore/pudra
Google Play'de indirmek için tıkla: Play.google.com/pudra


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER