› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2017

Kızkıza bir hayatı paylaşmak için Pudra'da buluşalım

Herkes Pudra'yı konuşuyor. Türkiye'nin kızkıza sosyal ağı Pudra'daki 300 bin kullanıcı seni samimi, sıcak bir dünyaya çağırıyor.

Kızkıza bir hayat samimidir, gerçektir. Gücünü kızkıza olmaktan alan Pudra uygulamamız samimi, eğlenceli ve hayatın ta kendisi gibi. Türkiye'nin kızkıza sosyal ağı Pudra, yeni arkadaşlıklar kurduğumuz, özel anlarımızı paylaşabildiğimiz, neşeli sohbetlere katıldığımız bir dünya. (Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra  ve  Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra

Kızkıza bir hayatı paylaşmak için Pudra'da buluşuyoruz-2-bitti


Kızkıza bir buluşmada ne yapıyorsak aynısı Pudra'da var. Bir araya geldiğimizde "nasılsın, neler yaptın" ile başlayan sorularımız mutluluklardan, hayallerden, canımızı sıkan olaylardan, okuduğumuz kitaplardan ya da giyeceğimiz bir kıyafetten devam eder. Her konuda tavsiye alırız, bol bol tavsiye veririz arkadaşlarımıza. Sonra telefonumuzu açar hemen fotoğraflarımızı gösteririz. Şuraya gittim, bunu denedim, şunları alacağım deriz. İşte Pudra, tam olarak kızkıza bir buluşmanın uygulama hali.

Pudra'da hayata dair her şeyi paylaşabilir, başkalarının hayatına değer katabilir ve yüzlerce kilometre uzaktaki farklı kadınlarla iletişim kurabilirsin. "Dünyam" bölümünde hayatından fotoğrafları paylaşabilir ve takip ettiğiniz üyelerin fotoğraflarını beğenebilir, yorum yazabilirsin. "Sohbet" bölümünde ise diğer Pudra Melekleri ile sohbet edebilirsin. 

Pudra'yı çok seveceğinize eminiz. Henüz Pudra dünyasının bir parçası değilsen ücretsiz indirip aramıza katılmak için tıklayabilirsin. 
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER