› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2016

Ünlü yıldızların sevimli evcil hayvanları

Birbirinden şirin evcil hayvanlarla tanışmaya ne dersiniz? Ünlülerin çok sevdiği evcil hayvanlarını bir araya getirdik.

Hayatları hakkında neredeyse her detayı bildiğimiz ünlülerin evcil hayvanlarını tanıyor muyuz? Kiminin üç köpeği kiminin iki kedisi var ama hepsinin tek bir ortak noktası var hayvanlara olan sevgileri. 

Ünlü yıldızların evcil hayvanları için galeriye tıklayın.

Hayvanlar hayatımıza renk ve anlam katıyor. Hayvan sahibi olmanın sorumluluğu büyük fakat, onlarsız da hayat çok tatsız tuzsuz. Böyle düşünen ünlü yıldızlarsa, yoğun tempolarına aldırmaksızın birden fazla evcil hayvana aşkla bakıyorlar. Kerem Bürsin, Kylie Jenner ve Barış Arduç köpek tercih ederken, Taylor Swift, Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ise tam bir kedi aşığı. Kedi ve köpek dışında kuş, tavşan hatta işi ileriye götürüp domuz sahibi olan ünlüler bile var. İşte o ünlüler...

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

Ünlü modellerin form tutan smoothie tarifleri
Ünlü modeller formlarını korumak için sağlıklı smoothie'lerden vazgeçmiyor. Adriana Lima'dan Miranda Kerr'e ünlülerin zayıflatan tarifleri Pudra.com'da!

2016'nın ünlü düğünleri
2016 yılı ünlülerin düğünleriyle oldukça tempolu geçeceğe benziyor. Gelin ünlülerin düğün fotoğraflarına birlikte göz atalım.

Ünlülerin bikini tercihleri
Kırmızı halıda şık elbiseleriyle poz veren ünlüleri, şimdi plajlarda bikinileriyle görmeye ne dersiniz? İşte ünlülerin bikini tercihleri Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2