› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.08.2016

Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?

Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

İZLE: PARFÜM NASIL SEÇİLİR?👇 

Parfümler kadınların olmazsa olmaz listesinde başı çekiyor. Sizin favoriniz; çiçek kokulu ferahlatıcı parfümler mi, meyve özlü şeker kokan parfümler mi yoksa ağır ve kendini belli eden parfümler mi? Bize sorarsanız, hepsinin ayrı yeri ve zamanı var. Peki, taktıkları tokaya kadar bildiğimiz ünlülerin favori parfümleri hangisi bilmek ister misiniz?

Gucci Priemere, ​Blake Lively'nin sık sık kullandığı parfümlerin başında. Feminen bir kıyafetle kullandığında, parfümün feminen notalarının kokusunu duyan ünlü oyuncu, maskülen bir kıyafet giydiğinde ise parfümün özündeki odunsu kokuları fark ettiğini söylüyor.

Ünlülerin favori parfümleri için galeriye tıklayın.

Tarzına ve asaletine hayran olduğumuz Charlize Theron, Dior J'adore parfümünü sıktığında kendine olan güveninin arttığını hissederken, Game of Thrones dizisininin Khaleesi'si Emilia Clarke, çok fazla aşina olmadığımız bir marka olan Le Labo'nun Santal 33 parfümünü her sıktığında bolca iltifat alıyormuş. 

Emma Stone favorisi Chanel Gardenia parfümünü her zaman yanında taşıyormuş. Ona huzur veren bu parfümü uykuya dalmakta zorlandığı zamanlarda yastığına sıkmanın iyi bir uykuyu garantilediğini söylüyor. Gigi Hadid, reklam yüzü olduğu Tommy Hilfiger'ın yeni parfümü The Girl'ü tercih ederken, Kim Kardashian klasik bir parfüm olan Michael by Michael Kors'u kullanıyor. Diğer ünlülerin favori parfümlerini öğrenmek için galeriye tıklayın.

Türkiye'nin KızKıza Sosyal Ağı Pudra'nın uygulamasını indirip ücretsiz üye olmak için tıklayın. Hadi siz de yeni arkadaşlıklar kurun, özel anlarınızı paylaşın, neşeli sohbetlere katılın ve yüzde 70’e varan indirimlerle alışveriş yapın.  

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En seksi 10 parfüm
Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte tüm zamanların en seksi 10 parfümü Pudra.com'da…

En yeni yaz parfümleri (2016)
Bu yazın en yeni ve en güzel parfümleri arasından yaz parfümünüzü seçmeye ne dersiniz? 2016'nın en yeni parfümleri Pudra.com'da.

En seksi erkek parfümleri​
Baştan çıkarıcı, erkeksi bir koku hangi birimizin başını döndürmez ki? En seksi, en güzel 10 erkek parfümü işte burada!

Erkeklerin sevdiği kadın parfümleri
Erkekler, sevdikleri kokuları kullanan kadınları daha çekici buluyor. İşte daha çekici görünmek için, erkeklerin tarzına göre seçebileceğiniz parfümler Pudra.com'da.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2