› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.06.2016

En yeni yaz parfümleri (2016)

Bu yazın en yeni ve en güzel parfümleri arasından yaz parfümünüzü seçmeye ne dersiniz? 2016'nın en yeni parfümleri Pudra.com'da.

Yazın enerjik ruhunu gardıroplarımıza yansıtan bohem parçalar yerini almışsa şimdi sıra parfümlerde. Yazla birlikte ağır parfümler yerlerini daha hafif ve ferah kokulara bırakıyor. Bu yaz sizi temsil edecek parfümünüzü seçerken güzellik editörlerimizin seçtiği en yeni parfümler size rehber olsun. 

Dior'un ikonik kokusu J'adore'un yeni versiyonundan Victoria's Secret'ın akla uçsuz bucaksız sahilleri getiren Very Sexy Now parfümüne kadar 2016 yazının en yeni ve en güzel parfümleri için galerimize mutlaka göz atmalısınız. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016'nın en iyi kadın ve erkek parfümleri
Parfüm Vakfı'nın düzenlediği Parfüm Vakfı Ödülleri sahiplerini buldu. İşte 2016 yılının ödül alan en iyi kadın ve erkek parfümleri!

Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtları Pudra.com’da.

En yeni ürünler (Haziran 2016)
Haziran ayında kozmetikten, bakıma birçok yeni ürün hayatımıza girdi. Güzellik editörlerimiz bu ayın dikkat çeken en yeni ürünlerini seçti.

​Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Hollywood ünlülerinin neredeyse her şeylerini biliyoruz artık. Peki ya kullandıkları parfümleri? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2