› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.06.2016

2016 bohem trendinin en güzel parçaları

Bohem trendi yeni sezonu ele geçirdi! Püsküller, İspanyol paça pantolonlar ve rahat kıyafetler... 2016 yaz koleksiyonlarından bohem parçalar Pudra.com'da.

Bohem modası aldı başını gitti. Bohem stilinin olmazsa olmazları püsküller, bol ve İspanyol paça pantolonlar, rahat açık renk kıyafetler, dökümlü elbiseler yeni koleksiyonlarda çokça var.
Sizin için yeni sezon koleksiyonlarının birbirinden bohem parçalarını bir araya getirdik. Pantolonlar, sandaletler, şortlar ve kolyeler; bohem modasını yansıtan en güzel parçaları seçtik! Görmek için galeriye tıklayın. 

Rahat ve cool bir stil benimseyen bohem modası, püsküllü sandaletleri, bol pantolonları ve havadar gömlekleri ile yaz aylarında en çok tercih ettiğimiz tarz oluyor. Bu sezon çok moda olan düşük omuzlu bluzlar, dökümlü elbiseler, yatay ve dikey çizgiler, bol zincirli kolyeler, geometrik desenler ve aklınıza gelen her parçada kullanılan püsküller bohem stilini oluşturuyor. Sizin için derlediğimiz 2016 koleksiyonlarından en özel parçalara bir göz atın deriz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Sezonun en trend 5 deseni
2016 İlkbahar-yaz podyumlarında karşımıza çıkan en hit 5 deseni seçtik. Yaz gardırobunuzu oluşturururken bu desenleri es geçmeyin.

Sezonun favori ispanyol paça pantolonları
Skinny pantolonların tahtını ispanyol paçalar ele geçirdi. İşte bu sezon her yerde gördüğümüz ispanyol paça pantolon modellerinden en beğendiklerimiz.

Sokak stillerinden ilham alacağınız 8 sezon trendi
Sokak modası deyince akla gelen ilk isimler, sezon trendlerini stillerine nasıl adapte etmiş araştırdık. Ortaya 8 farklı trend ve renkli kareler çıktı.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en trend 10 parçası
2016 ilkbaharında öne çıkacak trendlere göre sezon alışverişinizi yapmaya ne dersiniz? Hazırladığımız trend raporuna göz atmadan karar vermeyin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2