› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2016

Sezonun favori ispanyol paça pantolonları

Skinny pantolonların tahtını ispanyol paçalar ele geçirdi. İşte bu sezon her yerde gördüğümüz ispanyol paça pantolon modellerinden en beğendiklerimiz.

2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında hiç görmediğimiz kadar ispanyol paça pantolonlara rastlıyoruz bu sezon. Yani anlayacağınız İspanyol etkisi her koleksiyonu sarmış durumda. Pudra.com olarak sezonun en hit renklerinden ve stil desenlerinden oluşan ispanyol paça pantolon modellerini bir araya getirdik.

Alışverişe çıkmadan önce galerimize bir göz atın deriz.

Sezonun trend desenlerinin başında çiçek deseni geliyor. Baharın sembolü çiçekler her yerde bu sezon! Sezon koleksiyonlarında pantolonların üzerinde de sık sık rastladığımız çiçek desenleri ve işlemeler çok canlı bir hava yaratıyor. Bir diğer popüler trend olan püsküller ise pantolon giydiğimizde her adımımızı dikkat çekici kılıyor. Geometrik ve etnik detaylar ise pantolonlarda tercih edilen desenler arasında.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Sezonun en trend 5 deseni
2016 İlkbahar-yaz podyumlarında karşımıza çıkan en hit 5 deseni seçtik. Yaz gardırobunuzu oluşturururken bu desenleri es geçmeyin.

2016 Yaz sezonunun en güzel aksesuarları
2016 Yaz sezonunda birbirinden renkli ve eğlenceli aksesuarlar dikkat çekiyor. Bu sezon en çok beğendiğimiz aksesuarları haberimizde görebilirsiniz.

2016 yaz sezonunun en güzel sneaker ayakkabıları
2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarından en güzel sneaker ayakkabı modellerini seçtik. Görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2