› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2016

2016 yaz sezonunun en güzel sneaker ayakkabıları

2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarından en güzel sneaker ayakkabı modellerini seçtik. Görmek için galerimize tıklayın.

Son zamanlarda spor ayakkabılar her ortamda giyilebilen bir forma dönüştü. Artık klasik bir takımın veya şık bir elbisenin altına da giyilen sneaker ayakkabılar, sezonun trendleri arasında yerini koruyor.

Hemen söyleyelim artık rahatlık ön planda. Tasarımcılarda daha kullanışlı ve rahat parçalarla kalbimizi fethetmeyi başarıyor. Bu durumdan ayakkabılar da nasibini aldı. Bir ayakkabının şık ve gösterişli olması için, o ayakkabının inci uzun topuklu olması gerektiği düşüncesi yavaş yavaş azalıyor. Renkleri ve modelleriyle sneaker'lar her stile hitap ediyor.

Bu sezon sokaklar yine renk renk ayakkabı modelleriyle hareketlenecek. Alışverişe çıkarken özellikle beyaz renkli sneaker ayakkabılara göz atmanızı öneririz. Sezonun gözde parçalarından beyaz sneakerlar, yazın vazgeçilmezi tiril tiril uzun elbiselerinin altına çok yakışıyor. Karışık renkli modelleri pantolon ceket takımlarının altında kullanabilirsiniz. Seçtiğimiz en güzel modelleri, fiyatlarıyla birlikte görmek için galeriye tıklayın. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
​2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en trend 10 parçası
2016 ilkbaharında öne çıkacak trendlere göre sezon alışverişinizi yapmaya ne dersiniz? Hazırladığımız trend raporuna göz atmadan karar vermeyin.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel çantaları
2016 İlkbahar-Yaz ayları oldukça renkli ve hareketli geçecek. Yeni sezonda çanta almadan önce mutlaka galerimize göz atın.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlükleri
İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlüklerini seçtik. Gözlük almak isteyenler haberimize mutlaka bir göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2