› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2016

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel çantaları

2016 İlkbahar-Yaz ayları oldukça renkli ve hareketli geçecek. Yeni sezonda çanta almadan önce mutlaka galerimize göz atın.

Eğlenceli ve çılgın bir yaz geliyor. Çantalar da sezonun enerjisinden etkilenerek süslü ve renkli formlarda karşımızı çıkıyor. 

Renk renk tasarımlarıyla başımızı döndüren çantalar hiç bu kadar yaratıcı olmamıştı. Klasik modeller yerlerini daha cesur ve hareketli parçalara bırakıyor. 

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel çanta modellerini görmek için galeriye tıklayın.

Geçtiğimiz yılın favori trendlerinden olan püsküllü modeller bu sezon da hakimiyetini koruyor. Birbirinden yaratıcı ve aykırı modeller ise listenin başında... Tüm markalar ister sportif ister klasik olsun koleksiyonlarına mutlaka beyaz çantaları ekledi. Yeni sezon çanta trendlerinde göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir aksesuar trendi göreceğiz. Süet çantalar rafa kaldırılırken yaza en yakışan hasırlara yer açmanın zamanı geldi. Alışverişe çıkarken hangi modeli seçeceğiniz konusunda hala karar veremediyseniz hazırladığımız galeriyi mutlaka ziyaret edin.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016 İlkbahar-Yaz çanta trendleri
2016 İlkbahar-Yaz sezonunda hangi çanta modellerinin, hangi renklerin ve materyallerin moda olacağını öğrenmek istiyorsanız trend raporumuza buyurun.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en trend 10 parçası
2016 ilkbaharında öne çıkacak trendlere göre sezon alışverişinizi yapmaya ne dersiniz? Hazırladığımız trend raporuna göz atmadan karar vermeyin.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlükleri
İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlüklerini seçtik. Gözlük almak isteyenler haberimize mutlaka bir göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2