› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.03.2016

2016 Yaz sezonunun en güzel aksesuarları

2016 Yaz sezonunda birbirinden renkli ve eğlenceli aksesuarlar dikkat çekiyor. Bu sezon en çok beğendiğimiz aksesuarları haberimizde görebilirsiniz.

Stilin tamamlayıcı parçası aksesuarlar, kullanıldığı anda bambaşka bir havaya bürünmemizi sağlıyor. Kimi zaman sade bir kıyafeti hareketlendirmek için, kimi zaman da tüm bakışları üzerinize çekmek için farklı aksesuarları kullanabilirsiniz. Bu bir kolye, fular, gözlük ya da saç aksesuarı olabilir. 
 

2016 Yaz sezonunun en güzel aksesuarlarını görmek için galeriye tıklayın. 


Geçtiğimiz yıllarda, genellikle orta yaşlı kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan fular ve şallar artık her yaş grubuna hitap ediyor. Renkli ve desenli modelleriyle yazın vazgeçilmezleri olacak bizden söylemesi.

Güneş gözlüklerinde Cat Eye'ler ve köşeli yuvarlak modeller stilinize hareket katacak parçalar arasında. Kıyafetlere hem casual hem de sportif bir şıklık katan kemerlere yeni sezonda mutlaka bir şans vermelisiniz. Renkli ve iddialı modellerden oluşan çantalar ise herkese hitap etmese de biz onları çok sevdik. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız;
​2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en trend 10 parçası
2016 ilkbaharında öne çıkacak trendlere göre sezon alışverişinizi yapmaya ne dersiniz? Hazırladığımız trend raporuna göz atmadan karar vermeyin.

2016 yaz sezonunun en güzel topuklu ayakkabıları
2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel ayakkabı modellerini Pudra.com okuyucuları için seçtik. Alışverişe çıkmadan haberimize mutlaka göz atın.

​2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlükleri
İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlüklerini seçtik. Gözlük almak isteyenler haberimize mutlaka bir göz atın.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel çantaları
2016 İlkbahar-Yaz ayları oldukça renkli ve hareketli geçecek. Yeni sezonda çanta almadan önce mutlaka galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2