› 
 › 
24.03.2016

2016 yaz sezonunun en güzel topuklu ayakkabıları

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel ayakkabı modellerini Pudra.com okuyucuları için seçtik. Alışverişe çıkmadan haberimize mutlaka göz atın.

Biz kadınların vazgeçilmez tutkuların biri de ayakkabılar... 2016 İlkbahar-Yaz sezonununda moda dünyasına hakim olacak en güzel ayakkabı modellerini bir araya getirdik. Eminiz bakarken hepsine sahip olmak isteyeceksiniz.

Bu yaz öncelikle iddialı parçaların hakimiyetini görüyoruz. Tıpkı çantalar gibi ayakkabılar da yaratıcı ve renkli tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Sivri burunlar bu sezon da popülerliğini koruyor. Farklı materyaller ve desenler ayakkabıları süslüyor. Bağcıklar ve gladyatörler sadece düz değil topuklu modelleri de esir aldı. Bu ayakkabılar hem feminen hem de asi bir stil vaat ediyor. Kısa-kalın topuklar ise hiç olmadığı kadar trend. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016 İlkbahar-Yaz ayakkabı trendleri
Önümüzdeki sezon moda dünyasına hakim olacak ayakkabı trendlerini derledik ve sizin için 2016 İlkbahar-Yaz ait bir ayakkabı trend raporu hazırladık.

​2016 yaz sezonunun en güzel sneaker ayakkabıları
2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarından en güzel sneaker ayakkabı modellerini seçtik. Görmek için galerimize tıklayın.

​2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel çantaları
2016 İlkbahar-Yaz ayları oldukça renkli ve hareketli geçecek. Yeni sezonda çanta almadan önce mutlaka galerimize göz atın.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en trend 10 parçası
2016 ilkbaharında öne çıkacak trendlere göre sezon alışverişinizi yapmaya ne dersiniz? Hazırladığımız trend raporuna göz atmadan karar vermeyin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2