› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.07.2016

2016'nın ünlü düğünleri

2016 yılı ünlülerin düğünleriyle oldukça tempolu geçeceğe benziyor. Gelin ünlülerin düğün fotoğraflarına birlikte göz atalım.

Bu yıl gündem evlilik haberleriyle renklendi. Gelin kimler, nerede evlenmiş göz atalım.

Yazın son düğün haberi iki yıldır beraber olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan geldi. Genç çift eğlenceli bir törenle dünya evine girdi. Düğün fotoğrafları da en az kutlamaları kadar coşkulu ve eğlenceliydi.

Müzmin bekarlardan Kenan İmirzalıoğlu bu yıl herkesi şaşırtarak Sinem Kobal ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğünleri Cunda Adası'nda rüya gibi bir törenle gerçekleşti.
 

Ünlülerin düğünlerinden fotoğrafları görmek için galeriye tıklayın.
 

Kıvanç Tatlutuğ, uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Başak Dizer'le 19 Şubat'ta evlendi. Paris'te gerçekleşen düğüne yaklaşık 50 kişilik yakın arkadaş grubu katıldı. Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın da içlerinde bulunduğu törende, Tatlıtuğ'un şahitliğini; Gaye Sökmen, Dizer'in şahitliğini ise ortağı Deniz Marşan ve fotoğrafçı Tamer Yılmaz yaptı. Başak Dizer'in vücudu saran, sade ama şık gelinliği ünlü modacı Özgür Masur'un imzasını taşıyor.

Bir mutlu son haberi de Burcu Kara'dan geldi. Geçtiğiniz Ağustos ayında Fırat Parlak'la nişanlanan Burcu Kara, masal gibi bir törenle evlendi. Çift düğün günü olarak tanışma yıldönümleri olan 19 Şubat’tı seçmiş. Ünlü çift, Brüksel’deki nikahın ardından, konuklarıyla birlikte Brugge kentine tarihi şato önünde fotoğraf çekilerek anlarını ölümsüzleştirdi. Burcu Kara'nın göz alıcı gelinliği ise Tuvana Büyükçınar'ın eseri.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2