Pudra.com 24.01.2011

Salon Şubat 2011 Programı

Salon, Şubat ayında da, farklı sanat disiplinlerini çatısı altında toplayarak caz, rock ve alternatif müzik konserleri, tiyatro gösterileri ve edebiyat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Salon Şubat 2011 Programı salon 1
1/15
Salon’un Şubat ayında ağırlayacağı bomba isimlerden ikisi, 5 Şubat gecesi ikili olarak aynı sahneyi paylaşacak olan Isobel Campbell ve Mark Lanegan.

Salon’un bir diğer sürprizi ise İzlanda’nın taze müzisyenlerinden Ólafur Arnalds. Uzun süre Sigur Rós’la birlikte sahne aldıktan sonra, tek başına çıktığı ilk turnesinde, iki unutulmaz konser vermek için ilk defa İstanbul’a geliyor.

Music is Fun by Lenovo konser serisinin bu ayki konuğu, The Guardian tarafından geleceğin pop ikonlarından biri olarak gösterilen Nomi Ruiz’un Morgan Wiley ve Andrew Raposo’yla kurduğu Jessica 6.

Şubat ayında Salon, Türkiye’den de çok özel bir ismi ağırlayacak. Ünlü oyuncu Timuçin Esen, yepyeni albümünün tanıtım konseriyle 25 Şubat Cuma gecesi Salon’a konuk olacak.

Şubat ayı boyunca tiyatro gösterileri ve edebiyat buluşmalarının da gerçekleştirileceği Salon sahnesinin tüm programı Pudra.com'da.

Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Salon
İKSV Binası, Sadi Konuralp Caddesi No: 5, Şişhane
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2