03.02.2020

54. Super Bowl'da Shakira ve Jennifer Lopez rüzgarı

Dünyanın en çok izlenen spor etkinliklerinden Super Bowl'un 54.sü Super Bowl LIV'de Jennifer Lopez ve Shakira muhteşem dansları ile nefes kesti!

Dünyanın en çok izlenilen spor organizasyonu Amerikan Futbol finali "NFL Superbowl"'un 54.'sü Super Bowl LIV, 2 Şubat akşamı Miami'de gerçekleşen muhteşem müzik ve dans gösterisi ile hafızalara kazındı. Amerikan Futbol Ligi’nin tüm dünyada heyecanla beklenen ve şampiyonunun belli olacağı Super Bowl etkinliği için iki dünya starı; Jennifer Lopez ve Shakira birlikte sahne aldı. 
 
54. Super Bowl'da Jennifer Lopez ve Shakira birlikte sahne aldı


Super Bowl, 2 Şubat akşamı muhteşem görüntülere sahne oldu. İki dünya starı Jennifer Lopez ve Shakira, Miami'de düzenlenen Super Bowl LIV'de sahne aldı. Gösteri boyunca Shakira kırmızı ve altın rengi olmak üzere iki kıyafet giydi ve ​Dundas markasını tercih etti. Sahne kostümlerinde Versace'yi tercih eden Jennifer Lopez ise 3 kostüm değiştirdi.
 
54. Super Bowl'da Jennifer Lopez

Shakira'nın kalça dansları ile yürek hoplattığı enerjik bir Latin şovu sunduğu gecede, siyah deri ve çivilere bezeli kıyafetiyle ve Empire State Binası’na benzeyen bir direkle sahneye çıkan Lopez, Hustler filminde olduğu gibi sahnede direk dansı yaptı. 
 
54. Super Bowl'da Jennifer Lopez

Super Bowl 2020 kazananı 

54. Super Bowl maçında Kansas City Chiefs ile San Francisco 49’ers, Miami’deki 64 bin 767 seyirci kapasiteli Hard Rock Stadı’nda karşı karşıya geldi. Biletlerin minimum 4 bin 500, maksimum 45 bin dolardan satıldığı maçı Kansas City Chiefs aldı. 2019 yılında 100. yılını kutlayan Super Bowl'da, Kansas City Chiefs, şampiyonluğu en son 50 yıl öne alabilmişti. 
 
54. Super Bowl'da Shakira
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2