› 
 › 
pudra.com 19.11.2009

Naturel Festivali’ni kaçırmayın!

Doğal yaşama dair en keyifli festival olan Naturel Festivali 19-22 Kasım tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde!

Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 19-22 Kasım 2009, Perşembe-Pazar günleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde onuncu yılını gerçekleştiriliyor.

Naturel Festivali’ni kaçırmayın!

Doğal yaşamla ilgili hizmet ve ürünlerin sergileneceği, konferanslar, dans gösterileri, sürdürülebilir yaşam filmleri, müzikle terapi, armonik ses çalışması ve imza günleri gibi etkinliklerin yer alacağı Festivalin açılışını Dr Ender SaraçBeden-Zihin-Ruh Sağlığının Son 10 Yılı”nı değerlendiren konuşmasıyla yapacak.

Naturel Festivali hakkında…
Naturel Festivali’nin ana ekseni insandır. İnsanı yaşadığı ortamdan, beslenme tarzı, düşünce biçimi, duyguları ve ilişkilerinden soyutlamak mümkün olmadığına göre, daha büyük resmi görmeye yarayacak bütünsel bir anlayış gerekmektedir. NATUREL Festivali’nin amacı da, insan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla akılcı ve bilimsel bir şekilde işlemek ve insanları daha sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında bilgilendirmek olmuştur.

Naturel Festivali, bu yıl da yetmiş yerli ve yabancı uzmanı bir araya getirerek “beden, zihin ve ruh dengesine dayalı doğal ve sağlıklı yaşam” konusunda bir kez daha yoğun bir bilgi paylaşımı zemini oluşturuyor.

Festivalde uluslararası alanda tanınmış Avusturyalı terapist ve yazar Stefan RippelOmurga Sağlığı’nı anlatıyor, ünlü TV sunucusu ve program yapımcısı Hülya AydınHayatın Merkezine Kendini Koy’ başlıklı söyleşi ile katılıyor. Ayrıca, Kanserde Holistik Tıp, Rolfing, 2012 Yılı Fenomeni, Niyetin Gücü, Cinsel Mutluluğun Yolları, Mevsimlere göre Detoks, Radyestezi, Türkiye’de ve Dünyada Ekolojik Hareket, Aromaterapi, Hipnoz, Yoga Terapi, Astroloji, Psişik Sanat, EMF, Anti-Aging, NLP gibi çeşitli konular işleniyor.

Seminerler ve workshop’ların yanı sıra Tümata’dan Müzikle Terapi ve Baksı Dansı gösterisi, Ankara’dan Gülüm Pekcan’ın sunacağı Zeybek Dansı, Overtone Singing ustası Paul Terrell ile Armonik Ses Çalışması, Gül Kaynak ve SAF Restaurant Şefi Nihat Usta’dan Raw Food (canlı gıdalar) ile beslenme, tarifler ve tadımlar, Sürdürülebilir Yaşam Filmleri gibi aktiviteler ve imza günleri ile dört gün boyunca 90’ı aşkın farklı etkinliğin yer aldığı zengin bir program sunuluyor.

Naturel Festivali, her gün 11.00-20.00 arası ziyarete açıktır. Biletler girişte alınabilir. Giriş ücretine gün içerisindeki tüm seminerler ve etkinlikler ile fiyat belirtilmeyen tüm atölye çalışmaları dahildir….


Adres: Askeri Müze Kültür Sitesi Komutanlığı Harbiye- Şişli
Tel: 0 212 233 2720


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER