› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.07.2012

İstanbul’un en iyi hamburgeri Burger Joint’te!

Burger Joint, özel karışımı ile bizce İstanbul'un en iyi hamburgerini yapıyor. Mutlaka tatmanızı öneriyoruz, Burger Joint'in müdavimi olacaksınız.



İstanbul’un en iyi hamburgeri Burger Joint’te!
Neden Türkiye’de dünya kalitesinde, eti ve pişirme usulüyle iddialı bir hamburger yok diye düşünenlere iyi bir haberimiz var: Aradığınız hamburger Burger Joint’te!

Beşiktaş, Ihlamurdere Caddesi’nde ve Bebek'te bulunan Burger Joint'in özel karışım ile hazırlanan hamburgeri, esin kaynağı olan New York Le Parker Meridien Oteli’nin içindeki efsane Burger Joint’in hamburgerini aratmıyor.

Burger Joint’in kısa sürede müdavimleri oluştu bile. New York’a kadar gidemeyen tüm burgerseverlere, Burger Joint’e uğramalarını tavsiye ediyoruz.

Burger Joint’in tek iddiası ‘en iyi hamburgeri’ yapmak!

Burger Joint’in diğer gurme burgercilerden farkı sadece tek tip hamburger yapıyor olması. Burada, burger etinin tadını gölgeleyen veya değiştiren özel soslar kullanılmıyor. Mekanın tek bir yıldızı var, o da en sade ve leziz haliyle Burger Joint hamburgeri...

Hem mekan, hem de hamburger köftesinin ‘gizli’ formülü, uzun süre New York’ta yaşamış bir yemek tutkunu tarafından tasarlanmış. Köftede 100% katkısız dana eti kullanılıyor ve etler Boğaz hattının en ünlü kasaplarından birinden alınıyormuş. Et konusunda kesinlikle iddialılar. Kullandıkları köfte formulünün detaylarını anlatmamakla beraber asıl marifetin içine konulanlardan çok, karışımın dengesi, etin karıştırma ve köfte hazırlanış şekli ve öncesindeki dinlenme süreci olduğunu belirtiyorlar.

Türkiye gurme hamburger konseptiyle tanışalı dört, beş sene olmuştur ama galiba ilk defa Burger Joint bu konsepti olması gerektiği dünya standardına taşıyor. Mekanda sadece tek tip hamburger olması ve burger seymeyenlere alternatif sunmamaları bir dezavantaj gibi görünse de, mekan çalışanları, “bizim iddiamız sadece en iyi hamburgeri yapmak, diğer en iyileri başka mekanlara bıraktık” diye espri yapmaktan çekinmiyorlar.

Dekoru ve sunduğu hamburleriyle Beşiktaş'a New York esintisi getiren Burger Joint'in hamburger sevenler için vazgeçilmez bir adres olacağına hiç şüphe yok.

Burger Joint
Ihlamurdere Caddesi 94, Beşiktaş, Beşiktaş
Telefon: (0212) 258 72 75


Cevdetpaşa Caddesi
Germencik Sokak N0: 4B Bebek
Telefon: (0212) 287 08 19

Burgerjoint.net



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER