› 
 › 
19.12.2012

Kıyametten önceki son yemek!

Habertürk gazetesi kıyametten önceki son yemeğinizi nerede yiyebileceğinizi yazmış. Pudra.com'un da favorisi olan İstanbul'un en iyi hamburgercisi Burger Joint listenin en tepesinde.

Habertürk gazetesi "21 Aralık’ta kıyamet kopacak olsaydı en son nerede, ne yenilirdi" diye sormuş ve şehrin en iyilerinden oluşan bir liste yapmış.

Kıyametten önceki son yemek!

Pudra.com editörlerinin müdavimi olduğu Burger Joint listenin ilk sırasında. Bu yazıyı hemen sizinle paylaşalım istedik:

"Kıyamet öncesi çok iyi bir et yemek isterseniz, Beşiktaş’taki Burger Joint’in hamburgerini yemenizi öneririz. Daha 6 ay önce açılmış olmasına rağmen, kısa sürede kulaktan kulağa fenomen olan Burger Joint’te sadece iki tip burger var, Original ve NewYorker. Birincisinin köftesi daha Türk damağına yakın, ikincisi Amerikan tarzı. Etler Boğaz'ın en ünlü kasabından geliyor. Etin muhteşem tadını gölgeleyen gereksiz, damak karıştırıcı soslar yok. Yuvarlak ekmek arası soslu köfte değil de, gerçek hamburger yemek için gidilmesi gereken yer (veya sipariş de verebilirsiniz, Nişantaşı – Beşiktaş civarındaki yerlere servis yapıyorlar). Bilmeyenler için söyleyelim, dünyanın en ünlü burgerleri, New York’ta Le Parker Meridien otelin içinde Burger Joint’te yenir ancak kıyamet öncesi o kadar yol gidemeyenler üzülmesin, İstanbul’daki Burger Joint’te tat ve burger kalitesi olarak New York’la yarışır".

Burger Joint
Ihlamurdere Caddesi 94, Beşiktaş, Beşiktaş
Telefon: (0212) 258 72 75


Cevdetpaşa Caddesi
Germencik Sokak N0: 4B Bebek
Telefon: (0212) 287 08 19

Burgerjoint.net


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER