› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.03.2013

Legoland Hotel nisanda açılıyor

Legolardan oluşan bir otelde kalabileceğiniz aklınıza gelir miydi? Dünyada çocukların bayıldığı eğlence mekanı Legoland’de aynı adla açılan otel, ilk lego temalı otel özelliği taşıyor.

Legoland Hotel ilk “lego temalı” otel olarak 5 Nisan 2013 tarihinde Kaliforniya’da açılıyor. Çocukların popüler eğlence merkezi Legoland’in ana girişine inşa edilen, üç katlı, 250 odası olan otel, özellikle çocuklu aileler için eğlenceli zamanlar vaat ediyor.

Legoland California Resort’ta yer alan Legoland Hotel, üç milyon lego şeklinde tuğladan yapılmış. Otele girişte misafirleri lego ejderha maketi karşılıyor.

Otelde üç temalı oda seçeneği var: Kraliyet, Korsan ve Macera. İstediğiniz bir temayı seçip ailece konaklayabilirsiniz. Odalarda yetişkinlerin yatak odası ve üç çocuk için dizayn edilmiş çocuk yatak odası ayrı ayrı tasarlanmış.

Legoland Park alanında 2-12 yaş aralığındaki çocuklu aileler için pek çok gösteri ve aktivite var. Korsan Kayalığı, Ejderha Koster, Sürücü Okulu, Eğlence Kasabası Polisi ve Ateş Akademisi ile dört boyutlu sinema deneyimi bir arada. Legoland Resort aynı zamanda dünyanın ilk Legoland Su Parkı’nı içeriyor. Sea Life Aquarium ise sualtı canlılarını içeren, interaktif keşif alanı olarak hizmet veriyor.

California.legoland.com

Legoland Hotel'den fotoğrafları görmek için tıklayın.



Legoland Hotel'in hazırlık aşamalarını gösteren videoyu izlemek için tıklayın.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2