› 
 › 
Milliyet 05.01.2010

Önce Public sonra 11.11

Şehire heyecan getiren mekanlar... Önce Public, şimdi de Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan'ın açtığı 11.11 en popüler yerler.

Son haftalarda haftasonu programlarının rotası hep aynı. Önce Public'te veya Meşrutiyet caddesinin diğer güzel restoranlarından birinde yemek yemek ardından da 11.11'de dansetmek. Özellikle 11.11 hem dekoru ve müzikleriyle hem de kalabalığıyla dikkat çekiyor.

Önce Public sonra 11.11

Bu kış İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatı Asmalımescit'ten Tepebaşı-Şişhane eksenine yani Meşrutiyet Caddesi’ne akıyor.Beyoğlu'nun en yeni eğlence mekanlarını görmek için tıklayın...


Public
Şehrin yeni manyetik alanı Şişhane’de Meşrutiyet Caddesi üzerine açıldı. Ayşe Kucuroğlu, Happily Ever After’dan sonra Public'i yarattı. Şimdiden Tünel, Şişhane, Meşrutiyet Caddesinde canlanan gece hayatının en gözde mekanı oldu, Public.

Cana yakın ve eğlenceli bir ruh haliyle doğan Public, Şişhane’nin esnafından, Büyük Londra Oteli’nin bohem turistlerine ve piyasa yapmayı seven sosyetiklere kadar her kesimden insana göz kırpıyor.

Public
Meşrutiyet Caddesi No:84
Şişhane Beyoğlu İstanbul
Telefon: (212) 251 51 31



11.11
Eski Wanna'nın yerinde Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan'ın açtığı 11.11, yeni olmasına rağmen İstanbul'un en popüler gece klubü oldu bile...

11.11´e girer girmez kendinizi çok başka bir yerde hissediyorsunuz. New York´taki gece kulüplerini aratmıyor. 11.11´i diğer gece kulüplerinden ayıran en farklı ve eğlenceli yapan özelliği ışıklandırması. Burası karanlık değil, görmek istediğiniz her şeyi görüyorsunuz.

11.11
Tepebaşı Mah.
Meşrutiyet Cad. No.151
Beyoğlu İstanbul
Telefon: (212) 243 17 94




Mehmet Tez’in 11.11 hakkındaki yorumları:
Asmalımescit ve Şişhane’de hareket bereket üst düzeyde. “Kulüp” eksikti, artık o da var.

Geçen hafta 11.11’e gittim. Hani şu Tepebaşı’nda yeni açılan kulüp. Dinamo DJ’lerinden Tangun (Tangun Gençer) ve Mithat Can Özer 11.11’i açtı bir süre önce. Değerli DJ dostumuz Ali Şahinbaş’ın (Fuchs) çaldığı pazar günü cümbür cemaat toplandık gittik.

Gözlemlerim şöyle:

-Girişte önce bir lounge bölümü ardından da gece kulübü kısmı var mekanın. Çok klas döşenmiş. Michael Jackson ile kardeşi Janet Jackson’ın “Scream” şarkısının klibi vardır ya. Uzay gemisinde, her yer beyaz falan... Aynen öyle.
-Hoparlörlerin Airbus A 330 motoru gibi dizaynı var. Sesi de öyle çıkıyor.
-“Club” hadisesine yeni girecek değerli ünlüler varsa söyleyeyim: Kulüp konseptinde slow dans yok. Burada ritimler hızlı, gürültü çok. Konuşmak falan yok. Herkes kendi başına dans edecek... “Ben etmem ben arkadaş. Ağır adamım” diyorsanız buraya gelmeyin. Ya da gelince kenarda sıkılacağınızı hesaba katın.
-Duvarın kenarındaki çıkıntıya dayanıp pisti izliyorsanız; a) Sıkıcıyım eğlenmeye değil izlemeye geldim; b) Acayip cool birisiyim tarzım böyle; diyorsunuz. Hangisini söylediğiniz hemen anlaşılıyor, merak etmeyin.
-10 yıl önceki kulüplerde duman eksik olmazdı. Tam şarkının patlamasına yakın duman verilirdi. Burada onu görmedim.
-Kulüp ortamı önce çok acayip, sonra giderek rahatlatıcı geliyor. Bir süre sonra sanki hep buraların çocuğuymuşsunuz gibi oluyor.
-Burada içeceğiniz en güzel içkilerden biri Satsuma Dream. İçine dondurma da koyuyorlar. Benden tavsiye, viski kadar kazık da değil.
-Şaka maka 11.11 şehrin en şahane kulübü olmaya aday. Toplam bir saat kalsam da sinyalleri aldım. Bekleyelim ve görelim…


Mimolett'ten, Miss Pizza Şişhane'ye, Public'ten Quick China Nişantaşı'na en yeni restoranlar, en popüler mekanlar pudra.com'da... Görmek için tıklayın...

Eğlence tamam, peki aşk hayatınız ne durumda? Pudra.com'da aşk ve ilişkileri mercek altına alıyoruz. Neler var neler...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER