› 
 › 
12.02.2014

Time Out Yeme İçme Ödülleri en iyi hamburgerciyi seçiyor

İstanbul'un en güzel hamburgeri bizce Burger Joint'te. Time Out İstanbul da aynı fikirde olmalı ki Burger Joint Yeme İçme Ödülleri 2013'te 'En iyi burger' kategorisinde aday. Hadi tüm oylar Burger Joint'e...

Tek iddiası ‘en iyi hamburgeri’ yapmak olan Burger Joint Pudra.com editörlerinin İstanbul'daki favori mekanlarından biri. Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri'nde Burger Joint'i 'En iyi burger' kategorisinde görünce herkesin bizimle aynı fikirde olduğunu bir kez daha anladık.

Time Out Yeme İçme Ödülleri en iyi hamburgerciyi seçiyor

Time Out Yeme İçme Ödülleri'nin kazananları okurların oylarıyla seçiliyor. Siz de oy vererek en iyileri seçmek için tıklayın.

Bir şehir efsanesi olarak ünlenen Burger Joint'in özel yapan bir kaç önemli sır var: Birincisi burger etinin tadını gölgeleyen veya değiştiren özel soslar kullanmıyorlar. Hamburger köftesinde yüzde 100 katkısız dana eti kullanıyorlar ve etler Boğaz hattının en ünlü kasabı Bebek Kasap'tan alınıyor. Ve mekan sadece hamburger yapıyor.

Burger Joint'in şehrin en iyi hamburgercisi olduğuna inanıyorsanız siz de oy verip, destekleyin. Hadi tüm oylar Burger Joint'e...

Burger Joint
Ihlamurdere Caddesi 94, Beşiktaş, Beşiktaş
Telefon: (0212) 258 72 75


Cevdetpaşa Caddesi
Germencik Sokak N0: 4B Bebek
Telefon: (0212) 287 08 19

Burgerjoint.net


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER