21.07.2022

Bodrum'da Alea Pınar Du Pre'den yeni sergi: Watermelon Sugar High

Gallery Art Port, ünlü ressam Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” kişisel sergisiyle kapılarını açtı. Sergi 5 Ağustos’a kadar açık olacak.

Sanatseverlerin Bodrum’daki yeni sanat mekanı olan “Gallery Art Port”, ünlü ressam Alea Pınar Du Pre’nin “Watermelon Sugar High” kişisel sergisiyle kapılarını açtı ve sergi 5 Ağustos’a kadar görülebilir.
 
Bodrum’da Kumbahçe’de konumlanan “Gallery Art Port” açılışını, eserlerinde kullandığı dijital sanatı ‘gerçek dünya’yla karıştırdığı tarzıyla oldukça ilgi gören Alea Pınar Du Pre’nin kişisel sergisi “Watermelon Sugar High” ile yaptı. Alea Pınar Du Pre, “Sanat, merakımı paylaşabileceğim bir forma dönüştürmek – bilimsel merakımı resimlere aktarmak – biçimsizlere biçim vermek için kullandığım bir tuvaldir.” dedi. Gallery Art Port, 12 ay boyunca sanat tutkunlarına kapıları açık olan ve yerel ve uluslararası sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.  

Alea Pınar Du Pre kimdir?

Viyana'da doğup büyüyen Alea Pınar du Pre, küçük yaşta resim yapmaya başlamış olsa da bunu profesyonel kariyerine sonradan taşımış. Eserleri bugüne dek Viyana, New York, Hong Kong, Miami, Dublin gibi dünyanın pek çok farklı şehrinde sergilenen sanatçı, oluşturduğu serilerde kendi imzasını taşıyan bir stil kullanıyor.
 
Pınar Du Pre kişisel sergisi

Gallery Art Port Hakkında:

Gallery Art Port, galeri sanatçıları, koleksiyonerler, küratörler ve sanat profesyonellerini bir araya getiren bir sanat mekanıdır. Başlangıç ve sabit mekanı olarak Bodrum’da başlayan GAP, yerel ve uluslararası sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapacak. Gallery Art Port, Cruise Port’un yanındaki konumuyla, 12 ay boyunca sanatseverlere açık olacak. Bodrum’da yeni bir sanat alanı sunan ve yeni nesil sanatçı ve sanat üretenleri de destekleyen bir sanat platformu olan Gallery Art Port, Bodrum dışında da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği kişisel ve karma sergilerle, izleycilerle buluşmayı hedefliyor. Sergilerin yanı sıra Bodrum’da farklı sanat projeleriyle sanatseverlerle bir araya gelecek.
 
Gallery Art Port Adres: Kumbahçe Mah. İskele Cad. Cruise Port No:16B Bodrum
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2