23.12.2020

Contemporary Istanbul 2020 ile çevrimiçi Tebete Sergisi

Milliyet Sanat, okurlarının sanat geçmişiyle Contemporary Istanbul #Tebete Sergisi’inde buluşuyor. Sergi, ev konforunda çevrimiçi olarak izlenebilecek.

Sanatseverlerin kültür-sanata dair tüm haberleri yakından takip ettiği Milliyet Sanat Dergisi, bu sene Contemporary İstanbul 2020’de Ayşegül Sönmez danışmanlığı ile Fırat Gürgen tarafından hazırlanan video sanat projesi “#Tebete Sergisi” ile yer alıyor. “Geçmiş anın içindedir. Gelecek de onun hemen kıyısında” manifestosuyla sanat projesine fuarda yer veren Milliyet Sanat, okurlarının sanat dolu geçmişini bir lotus çiçeği yaprakları arasında paylaşıyor.
 
Milliyet Sanat Tebete Sergisi

Milliyet Sanat Dergisi, Contemporary İstanbul 2020 çerçevesinde okuyucularının içinde sanat geçen fotoğraflarıyla Ayşegül Sönmez danışmanlığında Fırat Gürgen tarafından hazırlanan video sanat projesi “#Tebete Sergisi” ile çevrimiçi fuarda sanatseverlerle buluşuyor.

Pandemi öncesine dair duyguları tetikleyerek herkesi yarına dair umutlandırmayı amaçlayan Milliyet Sanat Dergisi, bu projeye okuyucularını davet ederek; sosyal mesafe diye bir kavramın hayatımızda olmadığı, maskesiz günlerimize dair sanat ve dostlarla iç içe geçirdiğimiz günlerde çekilen fotoğraflarla sanat videosunu hazırladı. Çevrimiçi fuarda #Tebete Sergisi’nde izlenebilecek sanat videosu, geçmiş ve bugüne zamanda yolculuk yaptırırken sanatseverleri bir lotus çiçeğinin yaprakları arasında şimdiye götürüyor.

Contemporary İstanbul'da neler var?

Çağdaş sanatın Türkiye ve dünyadaki en iyi örneklerini sanatseverlerle bir araya getiren Contemporary İstanbul, 19-20 Aralık’ta yapılan ön izlemenin ardından 21 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında genel izlemeye açıldı.

​11 ülkeden, 37 galeri, 550 sanatçı ve 1500 eser ve 13 inisiyatifin yer aldığı sergi, 17 gün boyunca virtual.contemporaryistanbul.com adresinden ücretsiz olarak gezilebilecek.
 
Contemporary İstanbul 2020 virtual deneyim

Tebete sergisini nasıl gezebilirsiniz?
  • virtual.contemporaryistanbul.com adresine tıklayın. 
  • Ücretsiz olarak ziyaretçi girişi yapın.
  • Yönlendirmeler ile klavyenizdeki ok işaretleri, fare veya touchpad'inizle salonlarla gezinin.
  • Eser üzerine geldiğinizde otomatik olarak eser bilgileri görüntülenecektir.
  • Daha fazla bilgi için eser üzerine tıklayarak eser bilgisi sayfasına yönlendirileceksiniz.
Contemporary İstanbul Agathe de Bailliencourt

Contemporary İstanbul’da 11 ülkeden, 37 galeri, 550 sanatçı ve 1500 eser ve 13 inisiyatif yer alıyor. Sergi, 17 gün boyunca virtual.contemporaryistanbul.com adresinden ücretsiz olarak gezilebilecek. Tüm dünyada oluşan olumsuz şartlardan dolayı Contemporary İstanbul fiziki edisyonunu 2021 yılının Nisan-Mayıs aylarında düzenlemeyi hedefliyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2