21.06.2021

Hareket Eden Anılar sergisi 6 Ağustos'a kadar Fişekhane'de

Contemporary İstanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary ortak çalışmasıyla düzenlenen "Hareket Eden Anılar" sergisi Jotun iş birliğiyle Fişekhane’de!

Contemporary İstanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary’nin ortak çalışmasıyla düzenlenen “Hareket Eden Anılar” sergisi, 6 Ağustos 2021 tarihine kadar Jotun iş birliğiyle Fişekhane’de devam ediyor.
 
Bamoon Boğazda Yansıma - “Hareket Eden Anılar” sergisi

Sergiye, Fişekhane içerisinde yer alan ve Contemporary Istanbul Vakfı'nın sanat alanı olan Cocoon tarihi mimarisi ile ev sahipliği yapıyor. Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan 16 adet eserin bulunduğu bu sergi; dikey mimari referans alınarak, kent-insan psikolojisi, ekoloji ve yaşamın özelinde tek tipleşen yaşam alanları içinde sanat mekanlarının konumlandırılmasını konu alıyor.
 
“Hareket Eden Anılar” sergisi

 Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nda yer alan fotoğraf ve yeni medya eserlerinin bulunduğu sergide; çağdaş sanatın en yenilikçi ifade biçimleriyle yoğun kentleşmenin yarattığı sorunlar ele alınıyor.
 
“Hareket Eden Anılar” sergisi


Sergide doğanın kentsel dokularla uyumu ve çok katmanlı kentlerin barındırdığı kültürel geçmiş gibi konular üzerinde duruluyor. Toplumun tüm kesimleriyle buluşturulması hedeflenen serginin sanat eserleri, Jotun sponsorluğunda reklendirilen sergi alanları ve Fişekhane’nin tarihi mimarisiyle bütünlük oluşturuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2