10.03.2020

Kadir Akorak'tan yeni sergi: Plaja Gider...

Kadir Akorak'ın yeni eserlerinin yer aldığı Plaja Gider sergisi 4 Mart-2 Nisan arasında Abdi İpekçi No:45 Nişantaşı'nda sanatseverlerle buluşuyor.

Fotoğraf (soldan sağa): Mine Namlıcı, Selvin Gafuroğlu, Ekin Namlıcı Çirmene ve Kadir Akorak.

Şiirsel duyuşlar ve yaşantıların ressamı olarak tanımlanan ve figüratif resmin temsilcilerinden Mimar ve Ressam Kadir AkorakKadir Akorak'ın yeni eserlerlerinin sergilendiği ''Plaja Gider'' sergisi 4 Mart - 2 Nisan 2020 tarihleri arasında Harmonyhip'in Abdi İpekçi No:45 Nişantaşı'ndaki adresinde sanatseverlerle buluşuyor.

Galeri Selvin ve Harmonyhip iş birliğiyle gerçekleşen sergide, Kadir Akorak'ın Alaçatı'daki tek başınalığıyla bir plajda eskizler yaparak başladığı ve daha sonra atölyede yağlı boya ve farklı malzemeler kullanarak yaptığı eserler sergileniyor. 

Kadir Akorak - Çardak
"Çardak" Tuval üzerine yağlı boya, Kadir Akorak
 
Çocukluğundan beri tek başına olmayı seven Akorak, sevinç, neşe, ümit ve baharın gelişini mavi tonlarıyla yansıttığı eserlerinde kendi yaşadığı farklı ruh halini yansıtıyor. 

Şahmeran, Kadir AkorakPozitiflik ve etrafına umut verme duygusuyla ele alınan eserler Akorak'ın desenleri ve fırça kullanım şekliyle hissediliyor.

"Plaja Gider", Kadir Akorak
Harmonyhip & Galeri Selvin
Adres: Abdi İpekçi Cad. No:45 Nişantaşı, Şişli.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2