@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.04.2012

"Uyuyan Güzeller" sizi bekliyor!

Yenidoğan fotoğrafçısı Nur Ölçer'in 28 Nisan'da açılacak "Uyuyan Güzeller" sergisinde, daha 10 günlük bebeklerin en saf, en doğal ve en masum halleri var.

Fotoğraf: Nur Ölçer

Nur Ölçer'in 28 Nisan – 11 Mayıs 2012 tarihlerinde Avusturya Lisesi'nde ziyaretçilere açılacak olan "Uyuyan Güzeller" fotoğraf sergisi, henüz 10 günlük bebeklerin bir daha geri gelmeyecek, tekrar yaşanmayacak o tatlı anlarını ölümsüzleştiren karelerden oluşuyor.

Bebeklerin en saf, en doğal ve en masum halleriyle tanışmak için Nur Ölçer'in 28 Nisan'da açılacak olan "Uyuyan Güzeller" sergisini kaçırmayın!

Nur Ölçer, "Uyuyan Güzeller" projesi kapsamında, UNICEF’in "Hayat Veren Hediyeler"ine de sürekli bir kaynak yaratarak bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıyor.

"Fotoğrafını çektiğim bebekler çok şanslılar. Sağlıklı koşullarda dünyaya geliyorlar, gerekli sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek imkanlara sahipler. Ancak dünyada her bebek aynı koşullara sahip değil" diyen Ölçer, bu projesi ile UNICEF aracılığıyla, fotoğrafını çektiği her bebek adına dünyanın her tarafından, ihtiyacı olan bebek ve çocuklara yaşamak ve yaşamlarını değiştirmek üzere ihtiyaç duydukları hediyeler gönderilmesine aracı olacak.

Nur Ölçer kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi'nde lisans, Cornell Üniversitesi'nde ise yüksek lisansını tamamlayan Nur Ölçer, 12 yılı aşkın bir süre kurumsal hayatta pazarlama, iş geliştirme ve strateji alanlarında üst düzey yöneticilik yaptı. 2008 yılında fotoğrafçılığa başlayan Ölçer, 2009'da “Kelley Ryden’in Newborn Atölyesi”ne katılması ile hem kendi hayatında hem de Türkiye’de yenidoğan fotoğrafçılığı konusunda yeni bir pencere açtı.

Uyuyan Güzeller Sergisi
Tarih: 28 Nisan - 11 Mayıs 2012
Açılış: 28 Nisan 2012, saat 14.00
Yer: Avusturya Lisesi, Kartçınar Sok. No:2 Karaköy, İstanbul
Tel: 0212 313 49 00

www.nurolcer.com/blog
www.facebook.com/UyuyanGuzeller
http://www.twitter.com/UyuyanGuzeller




Nur Ölçer'in yenidoğan fotoğraflarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2